beantwoord

Is de pendelbus ná afloop van het concert Guns N' Roses (Goffertpark Nijmegen) gratis?

  • 8 July 2017
  • 9 reacties
  • 2418 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Zo ja, waarom betaal je dan €5 voor een pendelbus vanaf het station Nijmegen CS?
Bron: https://www.mojo.nl/goffertpark-gnr/#mXGOITJsCLSEx3Vf.99
icon

Beste antwoord door Stijn NS 10 July 2017, 16:26

Ik heb een update mogen ontvangen omtrent je vraag, Michiel.De pendelbussen kosten €5 voor een retour. Zoals het nu gepland is, is de terugreis dus niet gratis.Station Nijmegen Goffert is een erg klein station, wat geen capaciteit heeft voor de vele concertgangers. Vorige week hebben we al gemerkt dat dit problemen opleverde na afloop van het concert van Robbie Williams, waarbij het station werd afgesloten om de veiligheid en openbare orde te kunnen waarborgen.Veiligheid hebben we erg hoog in het vaandel staan. Om de onduidelijke situatie van afgelopen week te voorkomen zal Station Goffert daarom komende woensdag van tevoren door het evenementenpersoneel worden gesloten. Bezoekers worden zo goed mogelijk geïnformeerd hierover, waar de pendelbussen dus ook een onderdeel van zijn.
Bekijk origineel

9 reacties

Wij hebben op dit moment nog vrij weinig informatie over hoe dit allemaal exact gaat verlopen. Ik ga er voor je achteraan, zodra ik meer weet laat ik het weten.
De pendelbus na afloop van het concert dat vorige week plaats vond, was gratis.
Ook daar waren de bustickets vanaf NS station Nijmegen CS €5
Station Nijmegen Goffert is volgens MOJO gesloten, maar NS weet nog van niks...

https://www.mojo.nl/goffertpark-gnr/#f8DsaJ2QpH62dZmw.97http://www.ns.nl/reisplanner/#/?aankomst=Hengelo&aankomsttype=treinstation&tijd=2017-07-12T23:00&type=vertrek&vertrek=Nijmegen%20Goffert&vertrektype=treinstation

Badge +3
Tja, vorige week moest Mojo wel (gratis) bussen regelen omdat op de dag zelfs pas bekend werd dat gemeente en politie de toegang tot het station zouden belemmeren voor concertgangers.

Het station zelf was NIET gesloten, maar om problemen of andere ongewenste taferelen te voorkomen veel bussen regelen tegen een (relatief kleine) vergoeding.
Ik kan me niet voorstellen, dat na afloop wordt gecontroleerd of je een buskaartje hebt...
Dan is het de zaak dat de bezoekers zo snel mogelijk als vee worden afgevoerd.
Geen ellenlange opstoppingen omdat iemand zijn buskaartje niet kan vinden...
Tja, vorige week moest Mojo wel (gratis) bussen regelen omdat op de dag zelfs pas bekend werd dat gemeente en politie de toegang tot het station zouden belemmeren voor concertgangers.

Het station zelf was NIET gesloten, maar om problemen of andere ongewenste taferelen te voorkomen veel bussen regelen tegen een (relatief kleine) vergoeding.

Op de FAQ van Robbie Williams stond inderdaad niets over een gesloten station Goffert:

https://www.mojo.nl/goffertpark-robbie-williamsOp de FAQ van GNR staat, dat het niet mogelijk is om via het station
Nijmegen Goffert te reizen.
Geldt dit dan ook voor de heenreis?

https://www.mojo.nl/goffertpark-gnr/

Ik heb een update mogen ontvangen omtrent je vraag, Michiel.

De pendelbussen kosten €5 voor een retour. Zoals het nu gepland is, is de terugreis dus niet gratis.

Station Nijmegen Goffert is een erg klein station, wat geen capaciteit heeft voor de vele concertgangers. Vorige week hebben we al gemerkt dat dit problemen opleverde na afloop van het concert van Robbie Williams, waarbij het station werd afgesloten om de veiligheid en openbare orde te kunnen waarborgen.

Veiligheid hebben we erg hoog in het vaandel staan. Om de onduidelijke situatie van afgelopen week te voorkomen zal Station Goffert daarom komende woensdag van tevoren door het evenementenpersoneel worden gesloten. Bezoekers worden zo goed mogelijk geïnformeerd hierover, waar de pendelbussen dus ook een onderdeel van zijn.
Reputatie 7
Badge +3
Ik de praktijk is het gebruikelijk om alleen op de heenreis kaartjes te verkopen en dat zijn dan retourtjes. Op de terugreis wordt dan niet gecontroleerd. Veel veerdiensten in deze wereld werken ook op die manier.
Pendelbus op de terugweg is gewoon gratis

Reageer