NS bussen ergernis tot nu toe.

  • 16 oktober 2015
  • 2 reacties
  • 202 Bekeken

Mijn vriendin moest afgelopen zondag 11 oktober 2015 met de NS bus van Weesp naar Amsterdam Centraal. Heen ging de bus helemaal naar cs. De busreis duurder langer dan gepland. Opmerkelijk is vooral dat de buschauffeur uit Brabant komt en hij er juist helemaal geen kaas van heeft gegeten waar Diemen en Muiderpoort ligt. Als jullie tijdens werkzaamheden NS bussen gaan inzetten, zorg er gelijktijdig voor dat alle buschauffeurs de juiste weg weten. Want dit was echt tot ergernis aan toe. Uiteraard maakt het geen donders uit of de buschauffeur een Marokkaan of een Brabander is, als hij of zij de weg maar weet! Terug was het achterlijke dat je eerst met de stoptrein naar Muiderpoort moest en dan verder met de trein. Dit vergt ook veel langere reistijd dan nodig is. Het lijkt mij vooral makkelijker als vanuit Amsterdam ewn rechtstreekse bus gaat!

2 reacties

Zie voor het eerste punt ook onder meer:
https://forum.ns.nl/op-station-17/businzet-ipv-trein-hsum-naarden-bussum-14799
https://forum.ns.nl/de-trein-11/hopeloze-ns-buschauffeur-7278
https://forum.ns.nl/overige-producten-6/meerdere-klachtenopmerkingen-14824
Reputatie 1
Badge
Het was de bedoeling dat enkel tot MP zou worden gereden. Misschien kon hij daarheen ook de weg niet vinden-en je vergeet de omweg via dat Sciencepark.
Ik weet niet of traject via Diemen Zuid ook was gestremd-indien niet, dan was beetje omreizen via daar stukken makkelijker en vlotter geweest-Duivendrecht overstappen.

Reageer