beantwoord

reisplanner in de app up to date?

  • 18 August 2023
  • 6 reacties
  • 290 Bekeken

Reputatie 6

Op het traject Dronten-Weesp en Dronten-Almere oostvaarders zijn enkele weken werkzaamheden. Het hele station hangt vol met borden daarover. Als ik nu in de planner kijk voor morgen en zondag lijkt alles gewoon te rijden…..weet iemand hoe dat zit? werkzaamheden al klaar? Of misschien niet in het weekend?

icon

Beste antwoord door Momo 18 August 2023, 23:17

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Begint pas dinsdag.

 

Badge +3

Helpt dit? https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/12488-22-augustus-2023-werkzaamheden-almere-zwolle

  • Er rijden stopbussen tussen Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum en Dronten.

Van 22 augustus t/m zondag 3 september dus.

Dus tot dinsdag niets aan de hand 🤣

Reputatie 7
Badge +3

En als het station nu volhangt met borden mag ik aannemen dat daar ook dat datum op vermeld staat. Heb je dan wel echt gelezen wat er op die borden staat of ben je er alleen langs gelopen en heb je in het voorbij gaan alleen gezien dat er komende tijd werkzaamheden zijn?

Reputatie 6

Nee ik begrijp de verwarring nu wel, tot en met afgelopen vrijdag waren er ook werkzaamheden op dit traject. Het leek doorlopend te zijn maar er is dus een weekend ‘niks’. En ja ik heb de horden echt wel gelezen en als totale periode staat ook 13 augustus t/m 3 september. Ik zal kijken of er straks een foto van kan maken. 
 

dank voor jullie info en voor mij een aangename verrassing want nu hoef ik niet met de bus :)

Reputatie 7
Badge +3

Die andere werkzaamheden zijn dan deze https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/12461-12-augustus-2023-werkzaamheden-amsterdam-lelystad-centrum-schiphol-lelystad  op net weer even een ander deel van de 12e t/m de 17e. Businzet was, zoals wel vaker, niet zoals het hoort te zijn 

Reputatie 7
Badge

Vanwege Lowlands zit er een knip in de werkzaamheden.

Reageer