beantwoord

Reizen naar Schiphol op 2 augustus 2016

  • 1 augustus 2016
  • 1 reactie
  • 122 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Morgen, 2 augustus moeten wij als gezien vanaf Zwolle met behoorlijk wat bagage naar Schiphol reizen. Er blijken dan zowel op dit traject als op het traject vanaf Amsterdam Sloterdijk geen treinen te rijden. Hoe kunnen wij dan naar Schiphol reizen vanaf Zwolle. Rijden er NS-bussen of is een ander traject mogelijk?
icon

Beste antwoord door ravitsec 1 augustus 2016, 09:54

Volgens de NS reisplanner is het voor u het makkelijkst om vanaf Zwolle de intercity naar Amsterdam Bijlmer te nemen die ieder half uur vertrekt om :15 en :45.Daar kunt u dan overstappen op connexxion bus 300 naar schiphol. Deze bus rijdt in een zeer hoge frequentie met gelede bussen, zodat in principe er ruimte zou moeten zijn voor al uw bagage. U hoeft niet in- en uit te checken in die bus, daar de NS voor 2 augustus een overeenkomst heeft dat deze bus als NS vervangend vervoer dient. U checkt dus gewoon in in Zwolle bij NS en pas uit in Schiphol ook bij NS.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Volgens de NS reisplanner is het voor u het makkelijkst om vanaf Zwolle de intercity naar Amsterdam Bijlmer te nemen die ieder half uur vertrekt om :15 en :45.

Daar kunt u dan overstappen op connexxion bus 300 naar schiphol. Deze bus rijdt in een zeer hoge frequentie met gelede bussen, zodat in principe er ruimte zou moeten zijn voor al uw bagage. U hoeft niet in- en uit te checken in die bus, daar de NS voor 2 augustus een overeenkomst heeft dat deze bus als NS vervangend vervoer dient. U checkt dus gewoon in in Zwolle bij NS en pas uit in Schiphol ook bij NS.

Reageer