beantwoord

Rijd de trein tussen houten castellum en Utrecht Leidsche rijn

  • 6 juli 2016
  • 1 reactie
  • 298 Bekeken

Rijd de trein tussen houten castellum en Utrecht Leidsche Rijn
icon

Beste antwoord door Tochjo 6 juli 2016, 23:25

Uw vraag is wat algemeen gesteld. In het algemeen geldt dat er inderdaad treinen rijden tussen Houten Castellum en Utrecht Leidsche Rijn. Op werkdagen overdag is dit een directe trein; 's avonds en in het weekend moet u overstappen in Utrecht Centraal. Merk op dat niet alle sprinters stoppen op station Utrecht Leidsche Rijn.Mocht u willen weten of de treinen op dit moment rijden en of er een storing is: er is geen storing, er rijden nu dus gewoon treinen. Voor een actueel reisadvies kunt u in het vervolg de reisplanner op www.ns.nl raadplegen, daarin worden storingen vermeld. Voor een snellere reactie op uw vraag kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van NS via telefoon (030-7515155), Twitter of Facebook.
Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3
Uw vraag is wat algemeen gesteld. In het algemeen geldt dat er inderdaad treinen rijden tussen Houten Castellum en Utrecht Leidsche Rijn. Op werkdagen overdag is dit een directe trein; 's avonds en in het weekend moet u overstappen in Utrecht Centraal. Merk op dat niet alle sprinters stoppen op station Utrecht Leidsche Rijn.

Mocht u willen weten of de treinen op dit moment rijden en of er een storing is: er is geen storing, er rijden nu dus gewoon treinen. Voor een actueel reisadvies kunt u in het vervolg de reisplanner op www.ns.nl raadplegen, daarin worden storingen vermeld. Voor een snellere reactie op uw vraag kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van NS via telefoon (030-7515155), Twitter of Facebook.

Reageer