beantwoord

rijden er treinen tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag Centraal op 24 november?

  • 23 November 2019
  • 5 reacties
  • 234 Bekeken

De NS-app geeft bij de rit tussen Leiden en Den Haag Centraal wel een rode waarschuwing voor dit traject, maar als je die dan gaat bekijken, lijkt het alsof er alleen geen treinen rijden tussen NOi en HS, maar wél tussen NOI en Centraal. Klopt dit? 

icon

Beste antwoord door Stijn NS 23 November 2019, 11:50

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +3

In de reisplanner zie ik niets bijzonders. Er rijden gepland treinen in beide richtingen morgen.

Goedemorgen Tonnnnn en welkom bij de NS Community!

Dat klopt! Er zijn werkzaamheden gaande waardoor er tussen Den Haag laan van NOI en Den Haag HS geen treinverkeer mogelijk is. Advies is om een omreis te maken via Den Haag Centraal in dat geval, tussen Den Haag Centraal en Den Haag HS is vervangend busvervoer ingezet:

 

 lijkt het alsof er alleen geen treinen rijden tussen NOi en HS, maar wél tussen NOI en Centraal. Klopt dit? 

 

Ja, dat klopt. Zo staat het ook uitgelegd onder werkzaamheden. Zolang je vanaf Den Haag Centraal niet verder hoeft te reizen richting Rotterdam heb je er geen last van.

 

 

Hartelijk dank allen!
Wij gaan morgen fijn op pad.

Reputatie 7
Badge +3

De rode waarschuwing zal er staan omdat de werkzaamheden effect hebben op het traject Leiden - Den Haag HS - Rotterdam. Reizigers op dit traject moeten nu omreizen via Den Haag Centraal en dan verder met een bus. En omdat de IC's tussen Leiden en Rotterdam uitvallen (normaal 4 per uur) kan het ook in de treinen naar Den Haag Centraal drukker zijn dan normaal.

Reageer