beantwoord

Snelbus ipv trein

  • 5 oktober 2017
  • 1 reactie
  • 2190 Bekeken

Ipv het normale traject worden er bussen ingezet ipv treinen. Nu duurt de reis daarmee bijna een uur langer. Moet ik evengoed de volle pond betalen voor mijn kaartje?!
icon

Beste antwoord door Richaaaard 5 oktober 2017, 19:47

Hoi Tessa,Of je de volle pond moest betalen voor je kaartje hangt af of de vertraging door de busdienstregeling van de voren aangekondigd is. Als er werkzaamheden op uw traject waren kunt u geen claim indienen voor geld terug bij vertraging. Was er een verstoring waardoor er bussen werden ingezet dan kunt u een claim indienen voor geld terug bij vertraging. De voorwaarden leest u op de website van NS Hier zijn ook de eventuele vergoedingen per vervoersbewijs te vinden.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge
Hoi Tessa,

Of je de volle pond moest betalen voor je kaartje hangt af of de vertraging door de busdienstregeling van de voren aangekondigd is. Als er werkzaamheden op uw traject waren kunt u geen claim indienen voor geld terug bij vertraging. Was er een verstoring waardoor er bussen werden ingezet dan kunt u een claim indienen voor geld terug bij vertraging. De voorwaarden leest u op de website van NS Hier zijn ook de eventuele vergoedingen per vervoersbewijs te vinden.

Reageer