beantwoord

Waarom onduidelijke communicatie bij werkzaamheden?Toon eerste bericht

58 reacties

Reputatie 7
Badge +3
De werkzaamheden van 17 t/m 19 augustus Leiden - Den Haag staan nu wel vermeld op de werkzaamheden pagina.

Ik vraag me alleen (maar weer eens) af hoe men komt aan de extra reistijd van een kwartier tot een half uur.

Ik reis De Vink - Delft, normaal heen 27 minuten, 17 augustus 1.04 uur of 1.14 uur afhankelijk van welke tijd. Dus 37 of 47 minuten extra reistijd wat meer dan 2 keer zo lang is.
En zo zijn er nog andere reizen met meer dan een half uur extra reistijd, bv van Haarlem naar Delft gaat van 43 minuten naar 1.29 uur.

Bij vorige werkzaamheden tussen Den Haag en Rotterdam was mijn extra reistijd ook meer dan aangegeven.

Daarnaast zal het vast wel weer zo zijn dat bij De Vink de bussen stoppen bij de stadsbushalte aan de Trompweg in Voorschoten en niet bij het station zelf, wat voor reizigers aan de Leiden kant van het station nog eens 4/5 minuten langer lopen is.

Op zo'n manier ben ik met de trein / NS bus langer onderweg dan wanneer ik zou gaan fietsen. Totale reistijd van deur tot deur wordt dan zeker anderhalf uur (10/11 minuten lopen, ruim een uur bus/trein en dan nog zo'n 15 minuten naar werkadres).
Reputatie 6
Dank voor de waarschuwing dat dit erin staat. Ik reis nu dus op vrijdag 1 uur en 1 minuut waar ik normaal 32 minuten over doe (den haag - Heemstede-Aerdenout). Ook een verdubbeling van de reistijd. Weliswaar 29 minuten dus binnen half uur maar wel met overstap.
Ik heb het doorgegeven aan onze afdeling die gaat over deze informatie, Tochjo, en mij is beloofd dat het zal worden aangepast. Bedankt voor de alertheid en het melden!
Badge +3
Ik had in dit hele topic nog geen reactie geplaatst, maar graag gedaan en bedankt 😁
Oeps, dat moest Momo zijn. My bad! 😁
Reputatie 7
Badge +3
Toe aan weekend Stijn of mag je nog even?
Reputatie 7
Badge +3
Ik heb het doorgegeven aan onze afdeling die gaat over deze informatie, Tochjo, en mij is beloofd dat het zal worden aangepast. Bedankt voor de alertheid en het melden!
Op de werkzaamheden pagina is het nu aangepast dat de extra reistijd een kwartier tot drie kwartier is waar dus eerst stond kwartier tot een half uur.
Wel leuk, de overwegingen uit de adviesaanvraag destijds.

Reageer