beantwoord

Gezocht: bouwplaat van een trein

  • 16 February 2022
  • 5 reacties
  • 1057 Bekeken

Dag,

Voor een cliënt op een dagbestedingslocatie ben ik op zoek naar een mooie bouwplaat die hij netjes uit kan knippen en in elkaar kan lijmen.

Weet iemand hoe ik hieraan kom? Of heeft iemand nog zo'n bouwplaat liggen? 

Alvast bedankt!

icon

Beste antwoord door Tochjo 16 February 2022, 18:37

Bekijk origineel

5 reacties

Hoi Ellendehaan. Welkom bij de Community.

Wij hebben dit soort bouwplaten helaas niet liggen dus ik ben ook even gaan Google-en. Ik kom bijvoorbeeld de volgende websites tegen: https://www.thomastoystore.nl/contents/nl/d46.html (tegen betaling), https://www.leukekleurplaten.nl/bouwplaten/ (gratis), https://isaacsbouwplatenshop.jouwweb.nl/ns-bouwplaten (gratis).

 

Wellicht heb je hier iets aan?

Reputatie 7
Badge +1

NS heeft die ooit-ik vermoed nog in de vorige eeuw, wel ooit eens uitgegeven. Zo had ik jarenlang er een van een 3-wagons type ICM. OOk van bepaalde types locs. Maar ben verhuisd en heb toen al dat soort spullen moeten wegdoen.

E zijn in NL ook diverse museumlijnen, trein en/of tram, die vaak een winkeltje erbij hebben waar dat soort spullen worden verkocht. Mogelijk ook nog zelfs bij Spoorwegmuseum Utrecht. Afh. van jullie woonplek bvb Stoomtram Hoorn, Stoomtrein Pekela, Zuid-Limburg, museumtram Amsterdam. Kan je met google makkelijk vinden.

NS is al jarenlang geleden geheel gestopt met dat soort aanvullende klantenwerving, grotere stations hadden ooit zelfs een soort glaszuil met de te koop zijnde spulletjes (vooral op kids gericht) erin.

Badge +3

Ik heb deze hier nog liggen:
 


Die wil ik best gratis weggeven. We kunnen in een privébericht wel gegevens uitwisselen.

Wat lief, Tochjo!

Ik ben voor een creatief cadeau idee ook op zoek naar een bouwplaat van een NS trein. 
Telefonische NS klantenservice kan mij niet verder helpen en verwees me door naar de community. 

Reageer