In deze trein in Mexico drink je de hele dag tequila

  • 30 July 2023
  • 0 reacties
  • 53 Bekeken

Badge +3

Met een all-you-can-drink-tequilatrein reizen door Mexico. Het is je grootste nachtmerrie of de vakantieactiviteit van je dromen.

https://www.nationalgeographic.nl/reizen/a44672281/jose-cuervo-express-tequilatrein-mexico

De Jose Cuervo Express vertrekt elke zaterdag vanuit Guadalajara richting het dorpje Tequila, waar de Mexicaanse sterkedrank naar is vernoemd. Vrijwel elke wagon van de trein heeft een eigen bar waar een barman allerlei cocktails met tequila voor je klaarmaakt. Maar natuurlijk kun je ook gewoon een shotje bestellen.

Kun je dan de hele dag achteroverleunen met een cocktail in je hand? Nee, er staan ook nog wat stops op het programma. Zo neem je onderweg een kijkje bij een agaveplantage en krijg je een rondleiding door de La Rojeña-distilleerderij, waar je het drinken van tequila even kunt afwisselen met het leren over tequila. Alhoewel, er hoort natuurlijk wel een kleine proeverij bij.

Als je daarna nog stevig op beide benen staat, kun je op de terugweg weer een paar bezoekjes brengen aan de treinbarman. En dan hopen dat je de volgende dag niet met al te veel hoofdpijn wakker wordt...


0 reacties

Geen reactie

Reageer