ns "klantenservice"

  • 2 May 2023
  • 7 reacties
  • 221 Bekeken

Sta nu met 30 man op koud station HS. Ns weigert verder te rijden naar delft terwijl de aanrijding na delft campus is en klantenservice weigert op te nemen voor meer dan 1 uur!!! Er zou een bus komen maar er komt niks!


7 reacties

Neem op stelletje luilakken!!!

Laat maar, krijg toch de taxi kosten niet terug van deze gierige zooi

Reputatie 7
Badge

Een bus regelen is niet snel te doen, daar kan heel wat tijd overheen gaan. Maar ik begrijp uw frustraties heel goed. 

Reputatie 7
Badge +3

Bij een aanrijding moet je rekenen op minstens 2 uur vertraging. Ik snap dat je zo snel mogelijk naar huis wilt, maar het regelen van bussen kost tijd. Iedereen bij elke vertraging een taxi vergoeden kost heel veel geld en zal uiteindelijk leiden tot duurdere treinkaartjes. En nee, een trein kan niet altijd doorrijden tot een station waar vlak na een aanrijding plaatsgevonden heeft. De stroom zal van de bovenleiding afgezet zijn en passagiers van de betreffende trein zullen geëvacueerd moeten worden. Wees blij dat je niet in de trein van de aanrijding zat.

 

Reputatie 7
Badge +3

En nee, een trein kan niet altijd doorrijden tot een station waar vlak na een aanrijding plaatsgevonden heeft. 

Dat was hier niet het geval. Er hebben wel treinen gereden tot aan Delft of Delft Campus,  IC 2278 , 2280 en sprinters 5191 en 5195. Die sprinter 5195 was de laatste met vertrek 00:29 vanaf HS, IC's 2282 en 2284 zijn komen te vervallen, evenals de eerste nachttrein 1405

 

Reputatie 7
Badge +3

TS heeft geen tijd genoemd, maar begrijp uit bericht van @Momo dat na de aanrijding die rond 22.36 uur plaats vond nog een paar uur wel treinen tot Delft Campus hebben gereden.

Reputatie 7
Badge +3

Nee, TS had geen tijd genoemd, maar ik zag dit topic gisteravond al staan toen het net iets van een half uur daarvoor gepost was. Uitgaande van de tekst dat TS toen al meer dan een uur probeerde de klantenservice te pakken te krijgen, was dat het mogelijk niet lang na de laatst nog wel rijdende trein van 00:29 vanaf HS.

IC 2282 had misschien nog wel door kunnen rijden tot aan Delft. Die vertrekt normaal om 00:29 (zelfde tijd als de sprinter) maar had een vertraging van 19 minuten. Mogelijk is dat de reden dat die niet ook door reed naar Delft zoals de 2 voorgaande IC's wel deden. IC 2284 is niet eens uit Amsterdam vertrokken, dus van niet doorrijden (vanaf HS) was dan geen sprake. Het zou dus kunnen dat TS in die 2282 zat die niet doorreed, maar eindigde op HS. Maar dat wordt verder uit het verhaal niet duidelijk. 

 

Reageer