beantwoord

Vergoeding treinstoring

  • 6 April 2022
  • 4 reacties
  • 238 Bekeken

Dit heb ik gevonden op jullie voorwaarden. Niks was geregeld tijdens de trein storing, dus ik moest en hotel boeken. Dan krijgen we wel een vergoeding?

 

 

icon

Beste antwoord door Denice NS 6 April 2022, 13:30

Bekijk origineel

4 reacties

Hoi lanamg. Welkom bij de Community.

Naar aanleiding van de storing op 3 april is er een informatie pagina op onze website beschikbaar. Daar kan je de nodige informatie vinden. 

Reputatie 7
Badge +3

Normaal gesproken zorgt NS indien er geen vervoersmogelijkheden zijn voor overnachting en worden zelf geregelde overnachtingen niet vergoed. Voor extra gemaakte kosten op 3 april bekijk NS per geval of en wat er vergoed wordt. Hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice. Zorg dat je bonnetjes, vervoersbewijzen dd 3 april of incheck OV kaart bij de hand hebt.

Reputatie 7
Badge +1

Tip: kan je hopelijk zelf ook nog bedenken: Ga nou NIET bellen of aan de lijn hangen: dat houdt de zaak voor iedereen nog veel meer op, want dan kunnen al die mensen niet aan de echte zaak van verwerken toekomen. Vul gewoon-het ligt nogal voor de hand eerst gewoon eens op de site van NS te kijken en de links te volgen- die formulieren online in. En dan begint het lange afwachten-nee heb je, ja kan je mogelijk misschien wellicht wie weet krijgen. ER is nl op zich-want natuurlijk is alles helemaal wettelijk dichtgespijkerd- een andere omstandigheid waar al die duurbetaalde juristen vast wel mee gaan schermen; OVERMACHT. En dan houdt alles op. Net zoals het echt totaal geheel onmogelijk is om 100.000 gestrande treinreizigers met bussen te vervoeren-reken bvb voor de grap of om je rekenkunst op peil te houden eens uit hoeveel bussen er daarvoor nodig zijn=dus ook hoeveel mens personeel om die op stel en sprong zomaar van hun vrije avond weg te slepen?

Reputatie 7
Badge +3

Er was geen sprake van overmacht. De sporen waren beschikbaar en de beveiliging werkte.

Dat NS niet wilde rijden was geheel en al een eigen keuze van NS. Zo is NS ook zelf verantwoordelijk voor het niet hebben van een Plan B voor het geval alle interne plansystemen uitvallen. NS en niemand anders.

Reageer