trein van goes naar kapelle biezelinge schudt 2 minuten voor kap. bz. erg heen en weer.

  • 26 December 2021
  • 6 reacties
  • 352 Bekeken

Reputatie 3

Zo erg dat je heen en weer schudt in de stoel. Zit nu in treinstel 9569. Vertrokken om 18.59 uur uit Middelburg.


6 reacties

Reputatie 7
Badge

En, bent u al wat bijgekomen van al dat schudden?

Zo erg dat je heen en weer schudt in de stoel. Zit nu in treinstel 9569. Vertrokken om 18.59 uur uit Middelburg.

Dat zal dan aan de spoorligging liggen als het op een specifieke plek plaatsvind, helaas is de spoorligging op wel meer plekken in NL wat minder dat wenselijk is.  Hopelijk pakt Prorail dit spoedig op en dan hopelijk niet met alleen een verplichte snelheidsverlaging voor lange tijd.

Reputatie 3

Gaat iemand van NS dit ook doorzetten/melden aan ProRail ?

Het baanvak Vlissingen - Roosendaal staat helaas bekend om een aantal punten waarop de treinen oncomfortabel schudden, en dit punt is geen uitzondering. Bij een extreme situatie zal het treinpersoneel dit meteen bij de treinverkeersleiding hebben gemeld zodat de andere treinen de opdracht krijgen om stapvoets bij dat punt te gaan rijden tot er vastgesteld is wat de maximale snelheid is waarmee er veilig overheen gereden kan worden.

Er mag dus vanuit gegaan worden dat dit al gemeld is door het treinpersoneel van de betreffende trein als het schudden heel erg extreem was. Achteraf melden heeft helaas geen zin, zeker omdat het exacte kilometerpunt niet bekend is.

Reputatie 3

Vanavond kn Vlissingen uitgestapt om 19.10 uur, treinstel 8635. Vanaf Vlissingen Souburg tot Vlissingen schudde dit treinstel VERTICAAL heen en weer ondanks de lage snelheid op dit traject. Dit begon bij vertrek vanaf Souburg, en gebeurde verderop richting Vlissingen nog een keer! Alsof er een voprwerp onder de trein werd meegenomen!

Ik zal het eens aangeven. Vierkante wielen kan het niet zijn, maar ik weet niet wat wel. Hopelijk gebeurt het niet nog eens!

Reageer