melding gevonden ov-fiets

  • 4 February 2022
  • 3 reacties
  • 856 Bekeken

Ook bij mij in de straat staat er ‘n OV-fiets al 3 maanden. Wilt u doorgeven om deze op te halen? En zo te zien op deze pagina’s zijn er door het hele land wel 100 OV-fietsen achtergelaten, en zijn er evenzoveel mensen die het toch wel belangrijk vinden om dit ergens te kunnen melden. Hoe handig zou het zijn als er ergens onder “OV-Fiets” ‘n speciaal knopje zat om achtergelaten fietsen te melden? En dat je daarvoor dan niet per sé ‘n NS-account hoeft te hebben zou het aantal meldingen alleen maar vergroten, gesteld dat NS die fietsen graag terug zou willen hebben.

Het door mij gesignaleerde exemplaar staat in Den Haag,*straatnaam*  Dank u. Marcel C. 

 


3 reacties

Beste marcelcuypers en welkom bij de NS Community. 

Best een goed idee om een bepaalde knop te maken waar je achtergelaten fietsen kunt melden. Hier zitten vast wat haken en ogen aan, maar ik zal je idee doorzetten. 
Wil je nog het fietsnummer doorgeven van de fiets? Dan ga ik kijken of we de fiets inderdaad missen en een melding maken zodat de fiets kan worden opgehaald. 

Alvast bedankt!

OV fiets nr. *****, Den Haag

Volgens mij staan er op deze pagina’s wel 100 achtergelaten fietsen waar dus eigenlijk niemand naar omkijkt, met precieze lokatie erbij, leesbaar voor iedereen. Als ik nou ‘n professionele fietsendief was, dan had ik hier toch ‘n mooie to-do-list aangeboden gekregen, en dan waren ze binnen’n week allemaal “opgehaald”. Maar goed, dat ben ik niet. Als je mijn idee doorzet, maak die knop dan zodanig dat de gemelde info en lokatie niet zichtbaar zijn voor alles en iedereen. Want hoe meer OV-fietsen er verdwijnen, hoe groter de kans dat de huurprijs straks ineens fors omhoog moet. En dat is dan weer in mijn nadeel. En ‘t zijn hele goeie fietsen, die doen ‘n goeie prijs in Berlijn of Madrid. Met ‘n vrachtwagentje vol maak je beslist wel ‘n duizendje of twee, drie, zo niet meer. Nou wou ik niemand op ideeën brengen, dus misschien moet je dit bericht straks ook maar verwijderen. Succes & Groeten, Marcel C. 

Reputatie 5
Badge

Hoi Marcel, 

Ik heb de gegevens van de OV-fiets en de locatie uit je bericht verwijderd. :wink:

Daarbij heb ik uiteraard de melding direct doorgezet zodat de OV-fiets zo snel mogelijk opgehaald kan worden. 

Reageer