beantwoord

ov fiets op station Nieuwerkerk aan den IJssel

  • 31 March 2022
  • 6 reacties
  • 253 Bekeken

Hallo , 

 

weet iemand of er ook OV- fietsen bij NS- station Nieuwerkerkaan den IJssel staan ? Of bij metro- station Nesselande metro Of is dit wellicht een idee, om hier in de buurt ook OV fietsen te stallen? 

 

Grtz, Leonore7

icon

Beste antwoord door Momo 31 March 2022, 20:10

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Zo te zien heeft Nieuwerkerk a/d IJssel geen OV-fietsen, staat niet vermeld op https://www.ns.nl/stationsinformatie/nwk/nieuwerkerk-ad-ijssel

Op https://ovfietsbeschikbaar.nl/locaties vind je alle locaties met OV-fietsen. 

Hallo Leonore7 en welkom bij de NS Community,

 

Helaas kan je geen OV-fiets huren op het station in Nieuwekerk aan den Ijssel. 

Nee toch niet he..helaas ! 

Dank voor jullie reacties 👍

Reputatie 7
Badge +1

OV-fiets is bij mijn weten enkel voor NS.

Mogelijk heeft de RET een eigen aanbod op metrostops, kijk daarvoor op de site van ret.nl

Reputatie 7
Badge +3

Is niet enkel NS, zo zijn er ook OV-fiets locaties bij Arriva Station, Rotterdam Slinge (metro halte van de RET), bij enkele RandstadRail haltes, bij Zoetermeer Centrum West en in plaatsen als Otterlo, Uden en Veghel die helemaal station hebben. 

Misschien is het handig dat voor je dat dit soort beweringen doet dat je even checkt of het klopt, de locaties kun je vinden in mijn eerder gegeven link, daar staat o.a. een kaartje met alle locaties. 

Badge +3

Zeist (busstation in het centrum) heeft ook een OV-fiets caroussel. Dat was ‘handig’ tijdens de verbouwing van station Driebergen-Zeist.

Wordt trouwens bijzonder weinig gebruik van gemaakt, en zou in Nieuwerkerk a/d IJssel wellicht beter tot zijn recht komen. Of op Eindhoven Strijp-S waar nu maar 4 fietsen zijn.

Reageer