beantwoord

bekerwedstrijd FC Twente-Ajax

  • 7 February 2023
  • 4 reacties
  • 218 Bekeken

Hallo, stopt a.s. donderdagavond de NS trein ook op station Enschede-Kennispark? Dit i.v.m. de voetbalwedstrijd FC Twente-Ajax.

icon

Beste antwoord door Daniel 7 February 2023, 21:23

Bekijk origineel

4 reacties

Badge +3

Er zijn wel enkele extra stops van intercity's voorzien. Deze zijn al zichtbaar in de reisplanner, om 20:47 en 21:17 bijvoorbeeld (intercity's richting Den Haag Centraal). Maar zie ook het bericht van Daniel.

Reputatie 7
Badge +2

Waarschijnlijk niet. Keolis meldt dat zij vanwege de staking geen bus- en treindiensten naar Enschede Kennispark kunnen garanderen. Als Keolis niet rijdt naar dit station dan stopt NS er om veiligheidsredenen ook niet aldus de website van Keolis.

Dank Daniel, dat had ik inderdaad gehoord. Maar de NS reisplanner meldt dat ze wel stoppen. Vind het maar verwarrend. 

Reputatie 7

Dank Daniel, dat had ik inderdaad gehoord. Maar de NS reisplanner meldt dat ze wel stoppen. Vind het maar verwarrend. 

In de NS-planner staat op dit moment nog steeds de gebruikelijke situatie als je de verbinding Enschede - Enschede Kennispark invult; ook de Blauwnettreinen staan gewoon vermeld en de stadsbussen. Blauwnet rijdt helemaal niet en de stadsbussen maar heel sporadisch. Mogelijk wordt de planner morgenavond pas aangepast?

NS stopt niet, staat in verschillende media, dat zou onverantwoord zijn. In de Tubantia staat dat men vreest voor een enorme verkeerschaos.

Er rijden alleen wat speciaal ingezette pendelbussen tussen de parkeerterreinen op de UT en station Kennispark (staat vermeld op de site van FC Twente).

Reageer