ProRail meldt werkzaamheden die niet bij NS te vinden zijn | NS Community
beantwoord

ProRail meldt werkzaamheden die niet bij NS te vinden zijn

  • 13 March 2022
  • 3 reacties
  • 367 Bekeken

waarom werkzaamheden 28 april tot 4 mei 2022 tussen Geldermalsen en Culemborg niet bij NS te vinden maar wel hier https://www.spoorpro.nl/spoorbouw/2022/02/28/twee-buitendienststellingen-voor-herstel-spoorstabiliteit-culemborg-geldermalsen/ ?

icon

Beste antwoord door Tochjo 13 March 2022, 10:25

Bekijk origineel

3 reacties

Badge +3

Omdat deze werkzaamheden nog te ver in de toekomst liggen. Het overzicht met geplande werkzaamheden op de website van NS bevat binnenlandse werkzaamheden voor de komende weken. De werkzaamheden die al genoemd zijn vanaf april betreffen internationale trajecten.

Het overzicht met geplande werkzaamheden zal later worden aangevuld met binnenlandse werkzaamheden in april. Ook de reisplanner is pas een paar weken voor de werkzaamheden aangepast.

In de Spoor, het magazine voor abonnementhouders, van februari 2022 is wel een overzicht opgenomen van meerdaagse werkzaamheden in het voorjaar.

Badge +3

Op https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/komend staat het ook maar tot een maand vooruit. Denk dat ze er volgende week wel bij komen te staan.

Reputatie 6

Omdat deze werkzaamheden nog te ver in de toekomst liggen.

“Wij van NS vinden het maar dom dat mensen plannen maken die verder dan 10 dagen in de toekomst liggen. Welke idioot doet dat nou? We zullen ze wel leren, we geven ze gewoon de informatie niet, dan kunnen ze mooi later hun plannen wijzigen als het allemaal toch niet blijkt te werken. Zo houden we het spoor mooi en betrouwbaar”

🤣

Reageer