abonnement stoppen na 1 keer gebruiken

  • 20 September 2022
  • 4 reacties
  • 73 Bekeken

bericht niet meer van toepassing.


4 reacties

Reputatie 7
Badge +4

U heeft er van geprofiteerd gratis te kunnen reizen. U zit aan deze drie tientjes nog een maand vast. U kunt er overigens nog bijna een maand gratis mee reizen. NS zal hier geen mouw aan passen, tenzij u achteraf het volle tarief voor de reis betaalt.  U moet dan het abonnement herroepen. Meestal is dit onvoordelig en daarnaast een gedoe. Zeg het direct op na de eerste maand. 

Reputatie 6
Badge +1

Je kunt altijd gebruikmaken van het herroepingsrecht. Hierbij krijg je de kosten voor je abonnement teruggestort, maar worden de gemaakte reizen voor 100% in rekening gebracht. Meer informatie hierover vind je hier.

Reputatie 7
Badge +1

Dus dikke kans-als dat een nogal lange reis retour was, dat het aan gewone prijs al meer kost als die 32€. Je kan na precies 1 maand zelf omzetten via mijnNS naar bvb FLEX-basis-dan reis je ook met bustram op betalen achteraf, dat kan voor sommigen goed uitkomen.
overigens-zoals bij bijna al dit soort vragen-al deze info is gewoon op de site te vinden.

Badge +3

Er zijn gevallen van herroeping bekend (eigen ervaring) waar men het abonnement simpelweg beëindigde per datum van het contact met de Klantenservice, dus zonder terugwerkende kracht.

Je krijgt dan maar een deel van de abonnementskosten terug, maar krijgt dan ook géén rekening voor genoten korting of vrij reizen!

Reageer