beantwoord

wat betekend NS GROEP IZ NS REIZIGERS

  • 10 December 2017
  • 2 reacties
  • 57209 Bekeken

goedenmiddag
ik krijg elke maand een afschrijving van NS GROEP IZ NS REIZIGERS maar ik weet niet wat dit in houd eerst dacht ik dat dat dit het stallen van mijn fiets in de bewaakte fietsenstalling betekende maar dan zou ik dus iedere 6 maand bijna 100 euro moeten betalen
icon

Beste antwoord door Tochjo 10 December 2017, 15:45

Bekijk origineel

2 reacties

Badge +3
Onder deze naam incasseert de NS allerlei kosten, variƫrend van abonnementskosten tot kosten van aanvullende diensten. In Mijn NS kunt u bij Facturen een specificatie vinden en zo precies zien waarom er bedragen van uw rekening worden afgeschreven.

U kunt ook even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice, zij kunnen u ook vertellen welke kosten in rekening zijn gebracht. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55 (lokaal tarief). U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.
Heb je al een antwoord vernomen, cwruijter? Het kan momenteel erg druk zijn bij onze klantenservice. Ik heb het vermoeden dat je een Dal Vrij abonnement in je bezit hebt van 99 euro per maand.

Reageer