beantwoord

Wat is het juiste tarief

  • 6 January 2023
  • 30 reacties
  • 731 Bekeken

Reputatie 1

Klacht Volgens tarievenlijst 2023 van NS staat op pagina 4 dat een Dalvrij abonnement voor 65+ en 1e klas EUR 87,95 kost. Als ik via mijn eigen NS account mijn Flexibele basis tarief wijzigt in Dalvrij voor 65+ op basis van 1e klas komt er een bedrag van EUR 89,95 uit. Een verschil van Eur 2 per maand. Graag dit verschil oplossen.

Via de helpdesk kom ik geen stap verder en weten dit niet op te lossen: te weinig kennis. Gissteren zelfs 2 uur aan de telefoon gezeten zonder rfesultaat

icon

Beste antwoord door Erryt NS 24 January 2023, 18:46

Bekijk origineel

30 reacties

Badge +3

Ik heb nog geen antwoord mogen vernemen en heb een reminder gestuurd. Ik geef zo snel mogelijk een update. Er is niet een specifieke collega van mij die jouw dossier in beheer heeft.

Nee, natuurlijk is die er niet want er zijn al (veel) meer meldingen over. Het lijkt me zaak om (in ieder geval totdat bekend/aangepast is waar het fout gaat/staat) iedereen die verwacht € 87,95 te betalen te compenseren.

Reputatie 1

Vanmiddag bericht ontvangen van NS. Ze zullen de teveel betaalde euro's vergoeden en voortaan het juiste tarief van EUR 87,95 incasseren. Ik bedank Erryt voor zijn bijdrage aan de klacht. Persoonlijk vind ik het klachtenproces niet goed bij de NS. 

Ik heb inmiddels ook een terugkoppeling gehad dat het is opgelost. Alle getroffen reizigers krijgen op de eerstvolgende factuur het te veel betaalde bedrag terug in de vorm van een verrekening. Ook moet het technische gedeelte weer goed werken zodat nieuwe klanten geen last ervaren met dit probleem.

Reputatie 7
Badge +3

Bij bestellen van een nieuw abonnement wordt nu inderdaad het juiste bedrag gegeven. 

 

Badge +3

Amen… 🙏 (Van Dale zegt):

zo zij het; slotwoord van gebeden: ja en amen op iets zeggen er kritiekloos mee instemmen; (België) amen en uit afgelopen, voorbij

Dit viel te verwachten natuurlijk! 🤣

Dat bij de NS (met name het Flex systeem, en dan met name dingetjes tussen vervoerders) het eind soms zoek is… 😴💤

Reageer