beantwoord

Halvering sprinters Almere Buiten - Diemen Zuid

  • 16 February 2024
  • 2 reacties
  • 81 Bekeken

Sinds gisteren is de frequentie van de sprinters ( 2 x rechtstreeks & 2 x met overstap in Weesp) tussen Almere Buiten en Diemen Zuid afgenomen van 4 x per uur naar 2 x per uur. Dat komt omdat de sprinter frequentie tussen Hilversum en Duivendrecht gehalveerd is per uur. Waarom heeft de NS dit gedaan? Is dit tijdelijk of permanent? Een gevolg is veel vollere treinen.

Ik heb mijn trajectabonnement opgezegd en ga met pijn in mijn hart weer met de auto.

icon

Beste antwoord door Momo 16 February 2024, 19:09

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5

Waarschijnlijk is dat door de werkzaamheden op Schiphol of de werkzaamheden tussen Amsterdam en Utrecht. Eerst weten wat er aan de hand is en dan pas opzeggen. 

Reputatie 7
Badge +3

Dit komt door werkzaamheden.

https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/13010-14-februari-2024-werkzaamheden-hoofddorp-schiphol-hilversum-utrecht-almere

 

Volgende week is dat ook zo.

https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/13013-19-februari-2024-werkzaamheden-elders-hoofddorp-schiphol-hilversum-utrecht-almere
​​​​​​

Vanaf maandag 26 februari rijdt de 5700 weer door naar Hoofddorp, kun je je abonnement weer aan zetten. 

 

 

Ik moet zeggen dat ik het behoorlijk drastisch vind om hierdoor je abonnement op te zetten, je kon nog steeds 2 keer uur reizen zonder overstappen. Als dat al niet goed genoeg is, kun je wel erg weinig hebben. Je wist bovendien niet of het tijdelijk was of permanent. Dat is iets wat ik eerst zou uitzoeken. 

Reageer