beantwoord

lelystad-dordrecht

  • 18 September 2022
  • 28 reacties
  • 1854 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties

Tot hoelang is de ic Lelystad - Dordrecht gecancelled? Gaat deze ooit weer rijden?

icon

Beste antwoord door Thom 18 September 2022, 12:05

Bekijk origineel

28 reacties

Ik vind het vooral onacceptabel dat de 2 IC's op Leiden op hetzelfde perron niet op elkaar wachten, zelfs niet met 1 a 2 minuten vertraging. je hebt nu nog maar een halfuursregeling met verplichte overstap op een heel belangrijk/druk traject (Rotterdam - Den Haag HS-Schiphol) en wordt het door niet wachten soms een 1-uurs regeling (of je moet dan met een vol perron in een sprinter). Drukte kan geen argument meer zijn, want er rijd onderhand de helft minder aan treinen

deze week inderdaad ook gezien, echt belachelijk; ook is die trein naar Schiphol vaak geen dubbeldekker, al een keer gezien dat er op Leiden gewoon niemand meer in kon

Ik vind het vooral onacceptabel dat de 2 IC's op Leiden op hetzelfde perron niet op elkaar wachten, zelfs niet met 1 a 2 minuten vertraging. 

Dat is nou eenmaal het beleid van ProRail. Buiten de Randstad rijden veel treinseries op zondag slechts om het uur en ook dan wordt er niet 1 of 2 minuten op aansluiting gewacht. 

Veel mensen in de Randstad zijn altijd een luxe situatie gewenst geweest en schrikken nu ze geconfronteerd worden met een niveau van dienstverlening dat buiten de Randstad al jaren normal is. 

Dat is nou eenmaal het beleid van ProRail.

……...

 

😮😮😮

Reageer