beantwoord

Reistijd Geleen Oost naar Zoetermeer Oost

  • 6 February 2023
  • 4 reacties
  • 106 Bekeken

Neem ik om 06.38 de trein uit Geleen Oost dan heb ik in Utrecht tijd om over te stappen op de Intercity naar Den Haag en ben on 09.17 uur zijn Zoetermeer Oost; totaal 2h en 39 minuten.

Ga ik om 08.38 weg uit Geleen Oost dan doe ik er 2h en 54 minuten over omdat ik in Utrecht de intercity naar Den haag niet haal met 1 minuut overstaptijd en omhoog naar ander perron.

 

Waarom is dit zo slecht geregeld terwijl het om precies dezelfde treinen gaat?

 

PS Toen Zoetermeer Oost en Geleen Oost nog intercity stations waren duurde de reis net iets meer dan 2 uur.

 

icon

Beste antwoord door Momo 6 February 2023, 17:06

Bekijk origineel

4 reacties

Dat scheelt inderdaad aardig wat. Bij die eerste optie heb je ook gelijk 16 minuten overstaptijd. Ik je signaal doorzetten, maar ik ben bang dat een wijziging als deze teveel effect zal hebben op de rest van de dienstregeling tijdens de spits. 

Dag dank voor de snelle reactie. Hoe kan het dat precies dezelfde trein  er later langer over doet?

Reputatie 7
Badge +3

Bij vertrek om 6:38 uit Geleen Oost stapt u in Utrecht over op de IC van 8:43. Deze IC serie (treinserie 2000) rijdt nu alleen tijdens de ochtend en middagspits en gaat dus niet om 10:43. De laatste in de ochtend vertrekt om 9:13 en de eerstvolgende gaat weer om 15:43. In plaats van deze IC heeft u dan een overstap op de sprinter naar Den Haag en een sprinter doet er uiteraard langer over omdat deze ook op de tussengelegen sprinterstations stopt.

Reputatie 7
Badge

Dag dank voor de snelle reactie. Hoe kan het dat precies dezelfde trein  er later langer over doet?

 

 

 

[Edit]Momo was me voor 😁[/edit]

 

Reageer