beantwoord

verandering dienstregeling?

  • 22 September 2021
  • 3 reacties
  • 119 Bekeken

Beste NS,

Ik reis al jaren het traject purmerend weidevenne-sloterdijk... ik weet dat jullie op dit traject willen gaan door rijden naar den haag...(nu stopt de trein in leiden) nu is het mij al twee keer overkomen, dat de regeling naar den haag word uitgevoerd, en mijn trein een kwartier later vertrekt dan normaal... maar zonder enige communicatie....  

Is daar een reden voor? En zo ja, wat is die reden? Door het kwartier later vertrekken, mis ik nu voor een tweede keer mijn aansluiting op sloterdijk, wat voor mij resulteerd in een half uur dat ik later op mijn werk aan kom.... 

Ik kijk best regelmatig op de app om te zien of er veranderingen zijn maar heb ik deze gemist???

M.vr.gr,

 

Marco Voogt. 

icon

Beste antwoord door mrfreeze 22 September 2021, 07:55

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Op woensdagen wordt de nieuwe dienstregeling - meer specifiek de nieuwe “tienminutentreinen” - getest. Dit heeft ook gevolgen voor omliggende trajecten. NS communiceert hier niet of nauwelijks over, iedereen wordt geacht dagelijks de planner te checken.

Reputatie 7
Badge +3

In het nieuwsbericht over de nieuwe tienminutentreinen wordt gezegd dat het effect op de rest van de dienstregeling minimaal is. 

Het effect van de testen op de rest van de dienstregeling is minimaal. De IC Brussel rijdt de hele dag naar Amsterdam Centraal in plaats van Den Haag HS. Ook zal de sprinter Hoofddorp – Hoorn Kersenboogerd in de spits langer moeten wachten op station Zaandam. Lokaal kunnen aansluitingen op bus, tram en metro veranderen.

Verder is NS erg goed in het benadrukken van de voordelen. 

https://www.ad.nl/video/productie/ns-start-testen-met-tienminutentreinen-wat-houdt-dat-in-248101

Reputatie 6
Badge +1

Er wordt- weer eens door een klein subgroepje- gestaakt, de machtige vuist van de oso onderdrukte en benadeelde arbeidsnemer recht zich op. Dus helemaal niks geen BNL tussen Breda en Ams-C, althans zo stelt de NMBS het.

In het blad van ROVER, wat meer op de hand van de reiziger en zijn wensen, is wel uitgebreider bericht over de ten gevolge van dat ETMET veroorzaakte afwijkingen in veel verderop gelegen lijnen. PLUS dat vandaag Leiden-Sol er weer eens uitligt door wat voor penarie dan ook weer.

Wantrouw die PR lui!! VRaag altijd meteen wat de niet genoemde nadelen nu weer zijn.

Reageer