waarom rijdt een spinter van 13.08 u niet v Tilburg naar Weert ivm persoon op het spoor maar een goederentrein 5 min later wel???? | NS Community
beantwoord

waarom rijdt een spinter van 13.08 u niet v Tilburg naar Weert ivm persoon op het spoor maar een goederentrein 5 min later wel????

  • 18 July 2022
  • 3 reacties
  • 201 Bekeken

Waarom rijdt de spinter van 13.08 u niet v Tilburg naar Weert ivm een persoon op het spoor maar een goederentrein 5 min later wel op hetzelfde traject????

Wel heel toevallig dat de persoon ineens vh spoor is nu een goederentrein moet passeren…..
 

Geef juiste informatie aan gedupeerde reizigers die zonder ook maar 1 omroepbericht een half uur moeten wachten ipv deze onzin. 

icon

Beste antwoord door Laura NS 18 July 2022, 14:59

Bekijk origineel

3 reacties

Goederenvervoer heeft soms zijn eigen spoor. Maar er was een persoon op het spoor. Ik kan niet naar de exacte situatie kijken, dus wie weet was het toen inderdaad wel al opgelost. Hoe dan ook erg spijtig! Vergeet je niet om een claim in te dienen?

Reputatie 7

Vanaf Tilburg kunnen treinen meerdere kanten op. Het kan zijn dat de sprinter niet naar Weert kon rijden maar de goederentrein wel diezelfde richting uit kon omdat deze bijvoorbeeld een kilometer verderop afsloeg richting den bosch. 

Reputatie 3

Het kan natuurlijk zijn dat die trein eerder al is opgeheven en volgens rijdendetreinen.nl is dat inderdaad bij Boxtel al gebeurd toen de trein op weg was van Eindhoven naar Tilburg Universiteit. Dan kan hij helaas ook niet meer vertrekken vanaf Tilburg Universiteit om naar Weert te gaan. Dit kan wel verklaren waarom de goederentrein wél kon rijden, wellicht was de situatie alweer opgelost. Het originele vertrekmoment vanaf station Tilburg was namelijk een half uur later dan wanneer de trein werd opgeheven in Boxtel.

Reageer