beantwoord

wanneer komt icng weer in dienst?

  • 28 April 2023
  • 2 reacties
  • 496 Bekeken

Er was een week geleden nog een proef waarbij icng met reizigers reed maar ik kan hem niet meer zien in de reisplanner en in trein posities. Weet iemand wanneer die weer gaat rijden tussen Amsterdam en Rotterdam?

icon

Beste antwoord door Julian 28 April 2023, 09:56

Bekijk origineel

2 reacties

De treinen zitten nog steeds in de laatste testfase. Dat kan daardoor ook betekenen dat de ICNGs even niet ingezet worden voor analyse of onderzoek als de eerdere testdagen daar aanleiding toe geven. Vervolgens is het afhankelijk van de uitkomsten hoe lang het duurt. Soms kan er verder onderzoek noodzakelijk zijn, of dient er iets aan de trein aangepast of getest te worden voordat deze weer in de reizigersdienst komt. Daar valt van te voren niets over te zeggen helaas.

Ik kan dus alleen maar zeggen: hou treinposities.nl in de gaten, dan zie je vanzelf wanneer de treinen weer ingezet worden.

Reputatie 7
Badge

Wat @Julian zegt, is het beste advies. De komende tijd zullen er meer stellen komen, dus de kans dat je er eentje (of straks meer tegelijkertijd) in de dienst tegenkomt wordt steeds groter. Maar voorlopig blijft het nog een proefbedrijf.

Op de genoemde website kan je ook een Alert instellen. Zodra de trein weer in dienst volgens de GPS-posities krijg je een mailtje.

Reageer