beantwoord

Wel of geen intercity Utrecht CS - Zwolle?

  • 28 May 2022
  • 3 reacties
  • 92 Bekeken

Hoi!

 

Ik probeer uit te zoeken via de app of er nu wel of geen intercity rijdt tussen Utrecht en Zwolle maar de app geeft geen duidelijkheid. Als het goed is lijkt het zaterdag 28 mei 02:00 afgelopen maar in de app staat nog steeds dat er werkzaamheden zijn. Ik ben net omgerezen via Amsterdam Zuid maar als het niet nodig is dan liever niet natuurlijk. Wie heeft het verlossende antwoord? Dank alvast!

icon

Beste antwoord door Robert B 28 May 2022, 16:10

Bekijk origineel

3 reacties

Badge +3

Welkom bij de NS Community!

De werkzaamheden duren tot 30 mei 2:00 waarbij er geen treinen stoppen op Utrecht Overvecht.

Het omreisadvies via Amsterdam Zuid was tot zaterdag 28 mei 2:00 uur, dus dat hoeft niet meer.

Treinen die in de Reisplanner getoond worden rijden gewoon, anders had je vanaf Amersfoort al met busvervoer te maken gekregen (of omreizen dus).

Hartelijk dank! Moet zeggen dat in de app het niet heel handig staat genoteerd omdat de werkzaamheden in tweeën zijn gesplitst (zie mededeling) maar dit maakt het duidelijk. Fijn weekend!

Badge +3

Voor wat meer details, zie https://www.rijdendetreinen.nl/werkzaamheden/11489-26-mei-2022-werkzaamheden-utrecht-overvecht

De intercity’s serie 500/600 (Groningen/Leeuwarden) rijden dus gewoon, met eventueel aangepaste vertrektijden. De sprinter 5600 Utrecht - Zwolle rijdt ook maar stopt niet op Overvecht.

Reageer