idioter kan het bijna niet

  • 16 December 2022
  • 2 reacties
  • 259 Bekeken

Reputatie 5

Ik stap in Utrecht Centraal op de trein naar Den Haag, na de zoveelste storing op het traject Eindhoven - Den Haag (kapotte trein op het spoor), roep de conducteur vervolgens om aangezien we al een paar minuten te laat zijn voor vertrek: we hebben op dit moment geen machinist en gaan op zoek naar een machinist… Hilariteit in de trein, aangezien de trein net Utrecht was binnen komen rijden. Idioter kan het bijna niet, al blijft de NS mij verbazen…


2 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Dat de trein net Utrecht binnen was komen rijden, zegt natuurlijk niks. Personeel zit niet altijd van het beginpunt tot het eindpunt op dezelfde trein. En als er zo'n verstoring is, kan er een hoop in de war raken, waardoor het personeel niet op de juiste tijd op de juiste plek is. Uiteraard is dat vervelend, maar niet zozeer ‘idioot'.

En in Utrecht wordt er op deze trein STANDAARD gewisseld van machinist, dit omdat de trein in Utrecht keert en de andere rijrichting op gaat.  In de korte keertijd is omlopen en de trein weer opstarten geen optie.

Reageer