beantwoord

stank in de trein

  • 29 April 2022
  • 1 reactie
  • 155 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 1 reactie

Vanochtend de trein van 06:35 vanuit Zwijndrecht ingestapt en het stonk ontzettend naar blow. Is er echt totaal geen controle meer in de trein? Was het niet beter om eerst de boel te luchten? Als facilitair bedrijf is dat toch wel een must voor je klanten. 

Echt smerig. 

icon

Beste antwoord door bahnrider 29 April 2022, 07:24

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +1

Er is enkel-af en toe-controle als de daarvoor in principe aangestelde werknemer er 125% zeker van is dat er zich geen nare situaties als deze zullen voorvallen zodat onnederlands ingrijpen nodig zou zijn. Dat is VEILIgheid van personeel.

Verder zijn er-iedereen die enigszins in de maatschappy staat moet dat weten- vervelende opdondertjes, veelal in de puber of daaropvolgende studentenleeftijd- zat die net zo lang doorgaan -meestal ook nog escalerend- totdat er ´aandacht´ wordt gegeven (wat ze thuis dus wel niet zullen krijgen, zeiden ze vroeger berustend).

Als je even hebt rondgekeken moet je toch hebben gezien dat al vele, vele jaren geen raampjes open kunnen in moderne treinen-enkel in uiterste noodgevallen ingeslagen met een hamer voor evacuatie.

Je wilt niet weten welke troep&rotzooi zo af en toe wordt aangetroffen vroeg in de morgen na een weer mogelijk zijnd leuk weekendje uitbraken. EN er is ook nog steeds minder personeel te vinden dat bereid is op onsociale werktijden dat op te ruimen. OF de dienst was weer eens zodanig ontregeld dat de wel ingeplande schoonmaak enkel kon niksen omdat net die trein niet stond waar die op die tijd zou hebben moeten staan

Reageer