Waar zijn de conducteurs?

  • 12 September 2016
  • 52 reacties
  • 2833 Bekeken


Toon eerste bericht

52 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Ik erger mij ook dood aan het tuig dat zich asociaal gedraagt in treinen. 

Enzovoorts….

Er zijn zeker 1.000.000 topics die actueler zijn die over dit topic gaan, @PReis. Daarin kunt u nog meer van dit soort casussen/gevallen lezen. Vervelend is het zeker, maar de conclusie van al die topics is dat er (zeer) weinig aan gedaan wordt. De NS laat het aan de conducteurs zelf of zij controleren, als zij dit niet veilig vinden hoeft het niet, daar de NS verplicht is om voor een veilige werkomgeving te zorgen. 

NS moet ook voor veilig vervoer zorgen. En dat betekent niet alleen dat ongevallen voorkomen moeten worden maar ook persoonlijke veiligheid van reizigers. Dat laatste, de persoonlijke veiligheid van reizigers wordt vergeten. 

Reputatie 7

In sommige beroepen is een 100% veilige werkomgeving niet te regelen of te garanderen. Er blijven altijd risico’s. Maar ik voel mee met treinpersoneel dat heel wat voor hun kiezen krijg tegenwoordig in deze verharde en verruwde samenleving. En dan corona nog. Ik begrijp het volkomen. Maar de andere kant is dat je niet of nauwelijks laten zien en/of niet optreden wel betekent dat de profiteurs en overlastgevers zomaar de wind in de zeilen wordt gegeven😫 Waardoor het probleem ook in stand blijft en wie weet zelfs nog groeit.

Reageer