datum veranderen | NS Community
beantwoord

datum veranderen

  • 7 March 2022
  • 4 reacties
  • 2604 Bekeken

Hallo ik heb net mijn treinkaartje besteld alleen de verkeerde datum ingevuld .

Kan die nog worden omgezet naar de datum van vandaag ? Hij staat trouwens op 08-03-22 en moet worden naar 07-03-22

Is dit mogelijk ??

icon

Beste antwoord door Tochjo 7 March 2022, 05:49

Bekijk origineel

4 reacties

Badge +3

Alleen als u het e-ticket nog niet gedownload hebt en niet in de app hebt geladen, kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Hebt u het ticket al gedownload of in de app geladen, dan is er niets meer aan te doen, omdat NS niet kan controleren of er niet toch mee gereisd gaat worden. Zou u uw geld terug kunnen krijgen, dan zou u gratis kunnen reizen. Zou u de datum kunnen wijzigen, dan zou u twee dagen kunnen reizen voor de prijs van één.

U zou als u het ticket al gedownload hebt of in de app hebt geladen, hoogstens nog rechtstreeks contact kunnen opnemen met de klantenservice om te zien of men uit coulance bereid is u tegemoet te komen, maar ik zou daar niet te veel van verwachten.

Rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice kan telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op Twitter of Facebook.

Heel vreemd vind ik dit. Vooral dat de ns er vanuit gaat dat mensen liegen. Brave mensen zoals ik zijn de dupe hiervan en betalen de prijs hiervoor. Echt jammer. 

Reputatie 7
Badge +3

Ze gaan er niet zozeer van uit, maar als bekend zou zijn dat je je geld terug kan krijgen, maar toch je geldige ticket behoudt, is het hek natuurlijk van de dam. Het enige dat NS wel moet doen, is zorgen dat dit ontzettend duidelijk wordt aangegeven bij het bestellen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Heel vreemd vind ik dit. Vooral dat de ns er vanuit gaat dat mensen liegen. Brave mensen zoals ik zijn de dupe hiervan en betalen de prijs hiervoor. Echt jammer. 

Het staat duidelijk in de voorwaarden dat er niets meer gewijzigd kan worden.

En helaas leert ook de ervaring dat inderdaad veel mensen liegen, etickets zijn daarom een grote bron van fraude.

Reageer