fietskelder nijmegen onder water | NS Community
beantwoord

fietskelder nijmegen onder water

  • 28 November 2023
  • 4 reacties
  • 183 Bekeken

Voor de zoveelste keer staat de fietskelder bij station Nijmegen onder water. Dit gebeurt na een flinke regenbui en speelt al jaren. Het rioolsysteem functioneert niet. Wanneer dit gebeurt duurt het minstens 3 dagen voor het verholpen wordt. Op de NS-site is nergens te vinden waar dit gemeld kan worden. Iemand een idee?

icon

Beste antwoord door Lorena NS 28 November 2023, 21:36

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +2

Hey psychokiller en welkom bij de NS Community! 

Je bent hier op de juiste plek om het te melden. Ik heb jouw bericht direct doorgezet naar de juiste afdeling. Hopelijk is het onderliggend probleem snel op te lossen!

Goedemorgen, vanochtend voor de zoveelste keer naar een andere plek moeten fietsen omdat de fietsenstalling onder water staat. Ik ga denk ik maar gewoon standaard ergens anders parkeren, maar zou denk ik wel fijn zijn als er daadwerkelijk wat aan gedaan zou worden. Ik zie hier dat het een maand geleden is gemeld, maar ben erg benieuwd of er ook wat met die melding is gedaan. Zouden jullie hier ook informatie over de gekozen oplossing kunnen plaatsen?

Reputatie 6
Badge +2

Ik heb de melding opnieuw uitgezet met de vraag om een terugkoppeling! Hopelijk heb ik deze snel voor jullie.

Reputatie 6
Badge +2

Het heeft even geduurd, excuses daarvoor! Hierbij de terugkoppeling. Helaas gaat dit probleem niet snel opgelost worden. Er wordt aangegeven dat dit niet met het riool te maken heeft, maar met constructieproblemen van het dak van de stalling. Dat dak fungeert tevens als voorplein. Dit zal aangepakt worden tijdens de verbouwing van station Nijmegen

Reageer