beantwoord

Melden iets Kapot aan stationgebouw

  • 21 January 2021
  • 37 reacties
  • 1651 Bekeken


Toon eerste bericht

37 reacties

Goedemorgen,

Op station Arnhem aan de Sonsbeekzijde loopt de klok aan de buitenkant van het gebouw al een aantal weken vijf minuten voor. Gelijkzetten of een defect-sticker zou een hoop stress schelen, 5 minuten maakt op een station een wereld van verschil!

Alvast bedankt!

Goedemorgen,

Op station Lombardijen is een bankje kapot tussen spoor 3 en 4.
Het tweede bankje aan de kant van perron 4 is afgebroken en ik viel vanmorgen met bankje en al bijna om. Dat lijkt mij geen veilige situatie. Wellicht kan dat gerepareerd worden?

Alvast dank!

Bedankt voor beide meldingen, ik heb het doorgestuurd!

Goedenavond, 

Ik heb twee weken geleden doorgegeven dat de klok op station Arnhem aan de sonsbeekzijde (buitenkant) voor loopt. Dat doet hij nog steeds. Kan dit misschien opnieuw doorgegeven worden? Alvast bedankt!

 

De melding is doorgegeven. Hopelijk is het probleem snel verholpen.

Op station Den Haag Ypenburg is de lift aan perronzijde 2 (richting Zoetermeer) defect. In de app staat dat hij niet defect is. Wilt u dit aanpassen o ns.nl en de storing doorzetten naar de betreffende afdeling? Het melden van een defect is niet makkelijk te doen bij de NS :(

Reputatie 6
Badge +1

Hoi LS25 en welkom op de NS Community! 

Je bent hier aan het juiste adres. Ik heb jouw bericht direct doorgezet. Bedankt voor het melden!

In de app staat na 10h nog steeds niet dat de lift defect is. Uiterst vervelend als jij als invalide niet op het perron kunt komen, je trein mist en vervangend vervoer moet regelen naar een ander station. Wanneer is hier wat aan gedaan?

Ik kan me voorstellen dat deze monitor op perron 1 van station Deventer service kan gebruiken 

Nóu! Inderdaad. Ik zie er trouwens wel een hartje in (omdenken). Ik meld dit direct, zodat ernaar gekeken kan worden. Bedankt!

Hallo,

Op station Geleen-Lutterade is er schade aan het scherm met reisinformatie. Het lijkt alsof erop geschoten is met een luchtbuks o.i.d. Schade is gisteren niet opgevallen dus waarschijnlijk recent, wellicht is het mogelijk de dader(s) te vinden met camerabeelden.
 

 

Dankjewel voor het doorgeven @rrrr. Ik heb de melding doorgezet. Erg jammer dat er schade is toegebracht aan het scherm.

Reageer