beantwoord

verbouwing borne station

  • 27 November 2021
  • 4 reacties
  • 160 Bekeken

Reputatie 1

het station van borne word verbouwd 2022-2023, maar wat gaat er precies veranderen ??

kan je dan ook nog vanaf borne reizen dit jaar of ook niet?

of moet ik dit aan blauwnet vragen

 

https://www.tubantia.nl/regio/stations-in-twente-krijgen-een-facelift-maar-nog-even-geduld-aub~a4056ce3/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

icon

Beste antwoord door iMark 28 November 2021, 10:15

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge

Ik denk niet dat tijdens de verbouwing het station gesloten gaat worden en er geen treinen meer stoppen. Dus daar hoeven we niet bang voor te zijn.

Reputatie 7
Badge +3

Stations worden eigenlijk nooit helemaal gesloten tijdens een verbouwing zonder werkzaamheden aan het spoor. Mogelijk is er hinder omdat bepaalde looproutes verlegd moeten worden.

Vaak stellen die "verbouwingen" niet zoveel voor. Het gaat meestal om nieuw meubilair op de perrons, perronranden aanpassen voor gelijkvloerse instap, perrons (deels) opnieuw betegelen en wat meer van dat soort zaken. Kortom een facelift.

Reputatie 7
Badge +1

Is daar niet nog steeds een overweg naar perronnetje? Dan zal die wel worden vervangen door tunnel/brug. Stations sluiten-misschien tijdelijk voor een paar daagjes of week, maar dat komt vrijwel nooit voor-zoals boven ook al gemeld-temeer niet daar de provincie aldaar juist sterk inzet op beter treinvervoer de buslijn van TET/Twents sterk is verminderd en er zelfs 3 kleine buurtbusjes als ´stadsdienst´ zijn ingesteld..

Het station wordt de hele dag bediend door Keolis, als bl.net en in de spits tevens door NS-wat dus enorm ingewikkelde situaties oplevert bij wie/waar je moet in/uitsjekken.

Reageer