ik heb geld op mijn OV (EUR 50). Dat wil ik terug. Ik heb flex abbonement dus niet nodig. Meneer service balie kan slechts tot EUR 30 teruggeven, maar wil niet in twee keer uitbetalen. Bel service balie maar. Hoe? | NS Community
beantwoord

ik heb geld op mijn OV (EUR 50). Dat wil ik terug. Ik heb flex abbonement dus niet nodig. Meneer service balie kan slechts tot EUR 30 teruggeven, maar wil niet in twee keer uitbetalen. Bel service balie maar. Hoe?

  • 14 February 2022
  • 5 reacties
  • 267 Bekeken

ik heb geld op mijn OV (EUR 50). Dat wil ik terug. Ik heb flex abbonement dus niet nodig. Meneer service balie kan slechts tot EUR 30 teruggeven, maar wil niet in twee keer uitbetalen.  Bel service balie maar.  Hoe?

icon

Beste antwoord door Erryt NS 14 February 2022, 14:53

Bekijk origineel

5 reacties

Hallo PerryV en welkom bij de NS Community,

 

Bij de balie dienen ze tegenwoordig ook meer dan 30 euro terug te moeten geven als er NS Flex opstaat. Heb je aangegeven dat je NS Flex hebt en dat je per abuis weer saldo hebt geladen?

Erryt NS, dank voor de snelle reactie. Ja, ik heb tegen die meneer gezegd dat ik per ongeluk weer opgeladen had. Ik ben nieuw bij NS flex.  Ik ga het morgen in Arnhem nogmaals proberen.

 

Reputatie 7
Badge +4

Als u 030 7515155 belt, kunt u desnoods extra vragen het hele saldo voor u open te zetten.

Reputatie 7
Badge +3

Je kunt ook proberen je saldo terug te krijgen via https://www.ov-chipkaart.nl/kopie-van-saldo-terugvragen.htm#/. Desnoods doe je het in 2 keer.

Badge +3

Je kunt ook proberen je saldo terug te krijgen via https://www.ov-chipkaart.nl/kopie-van-saldo-terugvragen.htm#/. Desnoods doe je het in 2 keer.

Helaas, dat gaat alleen met een (korter dan 1 jaar) verlopen kaart, met inderdaad een maximum van 50 euro.

Met een nog geldige kaart kan je alleen terecht bij een balie (of opsturen met formulier, dus beëindigen).

 

Reageer