beantwoord

omweggetje

  • 17 October 2022
  • 2 reacties
  • 119 Bekeken

Reputatie 3

Natuurlijk, we hebben allemaal gehoord dat bij Roosendaal een bus in twee halve bussen is veranderd en dat er voorlopig geen treinen rijden. Dan is het gebruikelijk dat er bussen worden ingezet. Maar de Reisplanner vertelt een ander verhaal. Was die bus de enige bus in die omgeving?

 

icon

Beste antwoord door Momo 17 October 2022, 17:18

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Bij storingen staan de NS bussen nooit in de reisplanner, alleen bij werkzaamheden.

Die bussen rijden intussen wel.

 

Wat je nu in de reisplanner ziet zijn reguliere treinen, bussen en metro's. NS heeft er voor gekozen om overig OV ook te tonen bij een treinstation naar treinstation advies, dit kun je uitzetten bij de opties in reisplanner op de website, in de app kan dit (nog) niet. 

 

Reputatie 7
Badge +1

Kwestie van ff logies doordenken: de allereerste les van computers (kan ik me zelf nog heel goed herinneren, jonkies krijgen dat niet meer): er komt enkel uit wat iemand er ooit heeft ingestopt. En dus moet  iemand dan precieze tijden etc-die toch nooit kloppen, ergens invoeren-en daarbij dan ook nog tevoren weten hoeveel bussen NS er in slaagt op te trommelen voor treinvervanging-een nogal lastige kwestie dit jaar. Dat is 1 van de principiele makkes van die ´ep´s of planners.

Het helpt ook vaak je boereverstand te gebruiken, in deze west-broaberse regio vast nog wel voorradig: we zien wel. En anders pakke we de BBA-tegeswoordig ARV. 

Reageer