Sticky

Speel mee voor ranks en badges op het NS Serviceforum!


Speel mee voor ranks en badges op het NS Serviceforum!Een zo hoog mogelijke rank of badges in verschillende categorieën. Dat kun je vanaf vandaag allemaal verdienen door actief mee te doen op het NS Serviceforum. Behaalde ranks en badges zijn zichtbaar in je profiel. Handig voor een vragensteller, want die kan zo de waarde van een antwoord beter beoordelen.

Ranks en badges
Voor ranks en badges speelt iedereen automatisch mee. Je verdient ze door je gedrag en activiteiten op het forum. Op basis hiervan word je in een bepaalde rank ingedeeld. Binnen die rank kun je vervolgens opklimmen. Badges zijn te behalen in verschillende categorieën. Als je laat blijken dat je alles weet van de OV-chipkaart, kun je bijvoorbeeld ‘OV-chip specialist’ worden. Daarnaast zijn er ook nog groene smileys. Die krijg je van elkaar. Door op de smiley onder jouw post te klikken, laat een ander forumlid zien dat hij jouw antwoord nuttig vindt.

Stimulans
In principe geldt: hoe meer je bijdraagt aan het forum, hoe hoger de beloning. Door bijvoorbeeld andere forumleden te helpen of bij te dragen aan een goede sfeer, kun jij een rank of badge verdienen. Dat is leuk voor jou en het helpt andere forumleden. Want op deze manier maken we samen van het forum een nog leukere plek waar reizigers nog beter en sneller geholpen worden.

Meer informatie
Heb je vragen over dit bericht, stel deze dan in dit forum topic. We zien je graag vaak terug op het forum en wensen je veel plezier met het verzamelen van ranks en badges. En laat ons vooral ook weten wat je ervan vindt!

Namens alle moderators van het NS Serviceforum veel plezier gewenst!

134 reacties

Internet Explorer vanaf m'n werk PC geeft dezelfde problemen, net effe getest.
Reputatie 6
Badge +1
Bij mij geven IE en firefox onder windows en firefox en opera onder Linux ook hetzelfde probleem.
Volgens mij werkt de knop weer. Mooi!
Check!
Reputatie 7
Badge +4
Ik kom op de Mac zowel met Safari als Firefox tot 19 dagen geleden, ik meende me te herinneren dat dit eerder ook zo was.

Ik lees nu pas je opmerking over het boekenweekgeschenk. Het is dan vol in de trein maar zeker niet ongezellig. Het lezers/cultuurpubliek is niet het beroerdste wat je kunt treffen. NS is terecht sponsor, ik zie veel mensen met een boek of e-reader in de trein. Mooi en passend initiatief van NS. Het sluit aan bij een groot deel van het publiek dat de reistijd op die manier aangenamer doorbrengt.
Kleine aanvulling :

Alleen bij Badges werkt Toon Meer nog niet, daar krijg je alleen de laatste 10 te zien.

https://forum.ns.nl/badges

Er zijn meer dan 10 badges uitgereikt. maar de knop Toon Meer verdwijnt simpelweg.
Zoiets bedoel je 🆒
Nee de Toon Meer knop bij de Badges verdwijnt als je op hem 1 of 2x klikt in het luchtledige :D

Bij uitgereikte badges dus.
Wederom: Check! 😞
De badges knop werkt nog steeds NIET!. Jammer.
Sfeerkoning...🆒

De knop lijkt weer een 'beetje' te werken..:8 Maar Sfeerkoning? Best rap 🙂 Is daar een opleiding voor? Of misschien een boekje?
Reputatie 7
Badge +4
Merkwaardig: Likes kunnen ook weer verdwijnen. Ik neem aan dat dit gebeurt als het bericht achteraf verbeterd of aangevuld wordt. Het zou wel erg rigide zijn als insteek. Wie een like krijgt mag het bericht niet meer veranderen.
Sfeerkoning...🆒

De knop lijkt weer een 'beetje' te werken..:8 Maar Sfeerkoning? Best rap 🙂 Is daar een opleiding voor? Of misschien een boekje?


Dat geeft de onzin van het hele badges verhaal prima weer, dat iemand na 2 reacties (die ik zeker niet zonnig wil noemen) Sfeerkoning kan worden 😃
Welnee macca728, die totale willekeur maakt het juist spannend....
Het was trouwens na het openen van één topic. De reactie was na het verwerven van de Sfeerkoning-badge.
Helemaal gelijk, na 1 topic openen.

Zal wel aan de foto liggen 😃
Helpt dit?
Ik zou eerder denken dat de Sfeerkoning-badge wordt gegeven aan iemand die vóór het aanmaken van zijn eerste topic een profielfoto instelt.
Ik zou eerder denken dat de Sfeerkoning-badge wordt gegeven aan iemand die vóór het aanmaken van zijn eerste topic een profielfoto instelt.

jammer. valt me tegen..... 🙂
Nieuw profiel aanmaken dan maar, nu met foto 😃
Sfeerkoning...🆒
De knop lijkt weer een 'beetje' te werken..:8 Maar Sfeerkoning? Best rap 🙂 Is daar een opleiding voor? Of misschien een boekje?

Dat geeft de onzin van het hele badges verhaal prima weer, dat iemand na 2 reacties (die ik zeker niet zonnig wil noemen) Sfeerkoning kan worden :D


Toch interessant, dat je je met één topic al sfeerkoning mag noemen... 😉
Hoe zit dat toch met die badges :?
Euhhh, die is apart.....
Reputatie 7
Badge +4
Grapjas!
Jaja..
Scherp gezien janjan 🙂

Reageer