beantwoord

Met je voeten op de stoel?

  • 26 February 2014
  • 52 reacties
  • 22527 Bekeken


Toon eerste bericht

52 reacties


Ik ben mij er van bewust dat er van alles op die treinstoelen gebeurt wanneer ik er niet bij ben...
Bedankt Trainz(goed en grappig ironisch bedoeld), ik zie nu van alles voor me 😃 hahahahaa!!
Ik was me er tot net aan toe nog niet zo bewust van:P.
Ik ben opgegroeid in een wat wonderlijke omgeving, maar waar miepen geen optie was. Natuurlijk ga ik een ander niet verplichten om z'n klauwen onder de modder te krijgen omdat ik zo nodig de pootjes ergens kwijt moest, maar ik ga ook niet permanent met schoonmaakdoekjes rondlopen. Ben praktisch nooit ziek, toevallig dit jaar een keer, daarvoor was in 2009 toen met de Mexicaanse griep.

Vond een paar weken geleden nog een fles stroop met een THT op 2005. De melk en de stroop zijn gebruikt om pannenkoeken te bakken, ging best ja 🆒


Tjeem, ik ben blij en lach heel hard! Ik zie dingen altijd zo voor me en schiet dan vaak in een bui lachstuipen.
Tja, ik zou mezelf te dom achten om te bepalen of ik stroop uit 2005 nog kan gebruiken, ook al weet ik verstandelijk dat het 99% een suikervorm is waar de meeste bacterien niet graag in leven(? klets ik nu onzin?), dus dat zou wel kunnen ja lijkt mij.

Gelukkig dat u er naar ik aanneem niks aan hebt overgehouden (Mexicaanse griep), ik heb wel onder een steen geleefd, zegt mij zo 1-2-3 niks wat dit nou weer voor een epidemie was...

Goed idee die schoonmaakdoekjes 😛 ik ben wel zo'n type dat voor dat gedrag in aanmerking komt.

Fijn ook dat u niet de behoefte heeft en er op let dat anderen niet met extreme viezigheid in aanraking komen door uw omgang met gebruiksvoorwerpen naar uw eigen wens.

Reageer