beantwoord

Altijd Voordeelabonnement

  • 7 July 2022
  • 4 reacties
  • 131 Bekeken

Is dit abonnement alleen om met de trein te reizen of kan er ook met elke bus door Nederland gerezen worden? In bijzonder met organisatie Arriva?

icon

Beste antwoord door Lorena NS 7 July 2022, 14:21

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Hoi AngelaSandee,

Het abonnement geeft alleen korting op treinreizen. Je kunt wel met dezelfde OV-chipkaart ook busreizen maken, maar daar krijg je dan geen korting.

Is er geen abonnement die voordelig reist voor trein en bus?

Reputatie 6
Badge +2

Helaas niet, Angela. Je kunt bij een NS Flex abonnement wel het reizen op rekening met de bus, tram en metro uitzetten en dat combineren met een busabonnement. Wellicht kun je nog een fijn busabonnement vinden bij Arriva of een andere desbetreffende vervoerder.

Reputatie 7
Badge +1

Hangt van de regio af-in sommige=dus niet alle, bestaan er wel ander aanbod-maar dan meestal ook met treintjes van ARV (dat is gewoon een maatschappij, in eigendom van Deutsche Bahn, bepaald niet wat men ´organisatie´noemt) en niet van NS. KIJk eens op hun website-dat soort dingen staan daar altijd op-eerst de regio kiezen. Elke bus in NL is nog weer heel wat anders als bussen van ARV.

OP de site van ROVER (op reis) staat een overzicht van actueel welke DAGkaartne voor bus-en soms ook combi met trein-in NL bestaan en zo gekocht kunnen worden

Reageer