beantwoord

Automatisch opladen abonnement

  • 4 October 2022
  • 2 reacties
  • 113 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties

Waarom kunnen we onze OV kaart niet automatisch opladen na een abonnement af te hebben gesloten van Daluren in combinatie met keuzedagen. De instructie om deze gecombineerde keuze te maken dwingt je om op saldo te reizen

icon

Beste antwoord door Stijn NS 4 October 2022, 11:01

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +1

Klopt-hoewel de meeste 60+ die dus keuzedaagjes kunnen benutten nogal faliekant tegen FLEX bleken te wezen. Zal wel voortschrijdend inzicht van langzaamaan wat ouder wordende jongeren zijn.

Het is in wezen doodsimpel: FLEX kan NIET kiezen tussen 2 mogelijkheden-op rekening of op keuzedag, netzomin als het kan kiezen tussen Stud-OV en weekendvrij (een zeer gewilde combi). NS schijnt al vele jaren bezig zijn een handiger alternatief voor die daagjes te prakkezeren-is er nog niet van gekomen-en zal, indien wel, vermoedelijk ook weer vele grootse stormen van protest van toch niks te doen hebbende senioren oproepen die weer iets afgepakt zien.

Met ietsje zelf nadenken en wat inzicht kunnen dit soort zaken ook best wel zelf bedacht worden. En ik zie ze gereld uitgelegd in allerlei info voor de senioren

Goedemorgen Dorp en welkom bij de NS Community!

Keuzedagen zijn alleen nog beschikbaar als combinatie met een Dal Voordeel abonnement met reizen op saldo. Het is echter nog steeds mogelijk om gebruik te maken van de service automatisch saldo opladen van de OV-chipkaart als je reist met saldo. Meer informatie hierover en hoe je het precies kunt aanzetten vind je op deze website.

Reageer