beantwoord

dalvooordeelkaart en keuzedagen

  • 3 January 2024
  • 3 reacties
  • 124 Bekeken

wij willen met onze dalvooordeelkaart en keuzedagen vrijdag 5 januari met kleindochter op stap: een retourtje Zwolle. Hoe bestel ik dat?

icon

Beste antwoord door Thom 3 January 2024, 17:22

Bekijk origineel

3 reacties

Wij willen vrijdag 5 januari onze kleindochter (13jr) meenemen naar Zwolle met onze keuzedag. 

Voor haar dus een een voordelig retourkaartje. Wat moeten we doen?

Reputatie 7
Badge +4

Uw kleindochter kan met u meereizen tegen een tarief van 40 procent korting. Dat kan met een e-ticket, maar het nadeel daarvan is dat ze zich dan tijdens de spitsuren niet in de trein mag bevinden. Als uw kleindochter een ov-chipkaart heeft kan ze op een automaat er samenreiskorting opzetten en dan heeft ze bij het inchecken 40 procent korting. De display geeft het ook aan. U hoeft niks te doen met uw kaart of keuzedag.

 

Voor een e-ticket:

https://www.ns.nl/producten/meest-gekocht/p/samenreisticket_retour_daluren?utm_source=tradetracker_36700&utm_medium=affiliate&utm_campaign=c12827&utm_content=Goedkoop%20treinkaartje_Deeplink

 

Zie ook de opmerking van @mrfreeze hieronder als de reis wat langer is. Het kan snel uit, maar lees de voorwaarden goed door.

Reputatie 7
Badge +3

Als de reis toch geheel binnen de daluren plaatsvindt en er alleen met NS gereisd wordt, is een Jongeren Dagkaart Dal waarschijnlijk nog voordeliger. Let wel goed op de beperkende voorwaarden.

Reageer