beantwoord

Ex-student Flex Dal Voordeel + Weekend Vrij combineren

  • 28 August 2022
  • 28 reacties
  • 1121 Bekeken


Toon eerste bericht

28 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Het is een doorlopend abonnement wat automatisch verlengd wordt. Het eerste jaar krijg je de korting. Als je het na dit jaar niet meer wilt, moet je het zelf opzeggen, dit kan maandelijks. Je zult zo'n 6 tot 8 weken voor de verlengdatum een mail krijgen dat je abonnement per 2 september 2023 verlengd wordt en daarin vermeld de prijs die dan zal gelden. Je kunt dan opzeggen zodat het niet verlengd wordt. 

Badge +3

Als het Dal Voordeel op saldo is dan neem uiterlijk een week of twee voor de einddatum contact op met de Klantenservice (al kan het volgens mij tegenwoordig ook wel online?).

Je moet dan vóór de einddatum even langs een automaat (station, supermarkt etc.) en dan wordt er een tijdelijk product op gezet dat geldig is tot de (afgesproken of gekozen) einddatum, dat zal dan 1-9-2023 worden als jij dat wilt.

Voorbeeldje (Dal Voordeel op saldo beëindigen)

Het doorlopende abonnement (tot 01-01-2030) heb ik toen (ergens begin maart) beëindigd met als einddatum 25-03-2019 en dat heb ik op 16 maart 2019 bevestigd bij een automaat.

Bij NS Flex (€ 5,10 korting per maand voor een jaar) kan je het op elk moment beëindigen, via https://www.ns.nl/nsflex/webshop#/online-beeindigen

Helder! Bedankt @Momo en @Robert B. Jullie hebben mij weer uitstekend geholpen.

Reageer