Gorinchem - Amsterdam, NS flex dal vrijToon eerste bericht

67 reacties

Update: Ik heb vooralsnog geen update, maar heb begrepen uit mijn vorige gekregen update dat er vorige week getest zou moeten worden. Ik heb zojuist gevraagd naar de status hiervan.

Update: Helaas heb ik nog geen update gekregen over het testen. Ik heb de situatie via een andere route geëscaleerd, ik hoop dat ik op die manier iets sneller een reactie kan krijgen.

Reputatie 1

Zie hier de reactie van Qbuzz op mijn (nieuwe) klacht.

Badge +3

Tja, jammer dat het Qbuzz niet lukt. Dat ze naar de NS wijzen voor vergoeding is wel terecht want je hebt Reizen op Rekening NS tenslotte (Flex).

Reputatie 2

Tja, jammer dat het Qbuzz niet lukt. Dat ze naar de NS wijzen voor vergoeding is wel terecht want je hebt Reizen op Rekening NS tenslotte (Flex).

Het positieve is dat zowel Qbuzz als NS aangeven op de hoogte van het issue te zijn en samen werken aan een oplossing. Maar ik vind het toch wel bijzonder dat het allemaal zo lang moet duren. Is het systeem van Qbuzz dan zo anders dan dat van andere treinvervoerders? We wachten geduldig af...

Badge +3

In een ander (nogal recent, zie hier) topic gaf iemand aan dat Qbuzz zegt dat ze eigen voorwaarden hebben, en ze zich dus (waarom en sinds wanneer?) niet aan die van de NS hoeven te houden.

Fijn om te weten, als dat zo afgesproken is of zo. Voor de bussen misschien?

Ik ben benieuwd… rond kerst 2019 zou het al opgelost zijn volgens hun IT-afdeling.

Met dank aan alle oplettende (nieuwe) NS Flex klanten… :rolling_eyes:

Update: Ik heb begrepen dat er momenteel nog een aantal testen lopen. Naar verwachting krijgen we volgende week de resultaten daarvan. Hopelijk valt er dan iets meer te zeggen.

Update: Vooralsnog heb ik nog geen verdere update gekregen over de testresultaten. Mogelijk dat ik die later deze week nog krijg.

Update: Ook deze week heb ik nog geen informatie over de testresultaten. Ik heb wederom een herinnering verstuurd.

Update: Wederom heb ik geen verdere informatie, ik wacht nog steeds op een reactie.

Update: Still waiting.

Update: Helaas heb ik nog steeds geen verdere informatie gekregen. Gezien de huidige situatie in Nederland verwacht ik echter ook niet spoedig meer informatie hierover.

Update: Voor nu zal ik dit topic laten rusten, gezien alle beperkingen vooralsnog zijn verlengd. Eind april zal ik kijken of er meer bekend is.

Reputatie 6

Het valt me op dat jullie als NS’ers op dit forum wel heel vaak geen reactie krijgen van de rest van NS, zeg maar.

Reputatie 2

@Stijn NS Ik ben een tijdje afwezig geweest van dit forum; mijn Flex abonnement staat momenteel stop. Ik vind het positief dat je met regelmaat een update plaatst, ook al valt er niets te melden.

 

Ik las net het andere draadje wat ook gaat over de ellende met Qbuzz. Echt bizar dat dit na 16 maanden nog steeds een issue is. En bijzonder teleurstellend dat een oplossing op korte termijn dus niet te verwachten valt.

Update: Ik heb vandaag een herinnering gestuurd met de vraag of er al meer bekend is over een oplossing. Hopelijk krijg ik hier een reactie op.

Update: Helaas moet ik wederom meedelen dat ik geen reactie heb gekregen. Bij deze ga ik dit topic vanuit mijn kan ook afsluiten. Ik heb mijn uiterste best gedaan om het probleem (nogmaals) onder de aandacht te brengen en om daarna regelmatig updates te geven. Ik heb echter gedurende meerdere maanden geheel geen reactie meer gekregen van de betreffende afdeling, dus dan houd het voor mij ook op.

Het enige wat ik kan aangeven is dat het probleem bekend is en voor zover ik weet zal het op den duur ook vast wel opgelost worden. Reizigers die merken dat ze meer kosten kwijt zijn dan wat het hoort te zijn kunnen contact op nemen met onze Klantenservice om daar een compensatie voor te krijgen. Dit is ook wat mij begin dit jaar is aangegeven als tussentijdse oplossing door de betreffende afdeling.

Mochten er alsnog updates wenselijk zijn dan staan jullie vrij om via andere kanalen of routes een poging te wagen. Via de Community zullen er over dit onderwerp geen updates meer volgen.

Reageer