Gorinchem - Amsterdam, NS flex dal vrij

  • 5 juli 2019
  • 62 reacties
  • 1975 Bekeken


Toon eerste bericht

62 reacties

Update: Ik heb vooralsnog geen update, maar heb begrepen uit mijn vorige gekregen update dat er vorige week getest zou moeten worden. Ik heb zojuist gevraagd naar de status hiervan.

Update: Helaas heb ik nog geen update gekregen over het testen. Ik heb de situatie via een andere route geëscaleerd, ik hoop dat ik op die manier iets sneller een reactie kan krijgen.

Reputatie 1

Zie hier de reactie van Qbuzz op mijn (nieuwe) klacht.

Badge +3

Tja, jammer dat het Qbuzz niet lukt. Dat ze naar de NS wijzen voor vergoeding is wel terecht want je hebt Reizen op Rekening NS tenslotte (Flex).

Reputatie 2

Tja, jammer dat het Qbuzz niet lukt. Dat ze naar de NS wijzen voor vergoeding is wel terecht want je hebt Reizen op Rekening NS tenslotte (Flex).

Het positieve is dat zowel Qbuzz als NS aangeven op de hoogte van het issue te zijn en samen werken aan een oplossing. Maar ik vind het toch wel bijzonder dat het allemaal zo lang moet duren. Is het systeem van Qbuzz dan zo anders dan dat van andere treinvervoerders? We wachten geduldig af...

Badge +3

In een ander (nogal recent, zie hier) topic gaf iemand aan dat Qbuzz zegt dat ze eigen voorwaarden hebben, en ze zich dus (waarom en sinds wanneer?) niet aan die van de NS hoeven te houden.

Fijn om te weten, als dat zo afgesproken is of zo. Voor de bussen misschien?

Ik ben benieuwd… rond kerst 2019 zou het al opgelost zijn volgens hun IT-afdeling.

Met dank aan alle oplettende (nieuwe) NS Flex klanten… :rolling_eyes:

Update: Ik heb begrepen dat er momenteel nog een aantal testen lopen. Naar verwachting krijgen we volgende week de resultaten daarvan. Hopelijk valt er dan iets meer te zeggen.

Update: Vooralsnog heb ik nog geen verdere update gekregen over de testresultaten. Mogelijk dat ik die later deze week nog krijg.

Update: Ook deze week heb ik nog geen informatie over de testresultaten. Ik heb wederom een herinnering verstuurd.

Update: Wederom heb ik geen verdere informatie, ik wacht nog steeds op een reactie.

Update: Still waiting.

Update: Helaas heb ik nog steeds geen verdere informatie gekregen. Gezien de huidige situatie in Nederland verwacht ik echter ook niet spoedig meer informatie hierover.

Reageer