beantwoord

Trein Sloterdijk Schuphol

  • 29 October 2022
  • 3 reacties
  • 77 Bekeken

Rijd de trein Sloterdijk Schiphol op 20  november normaal of met omleiding ?

icon

Beste antwoord door Maxime NS 29 October 2022, 16:28

Bekijk origineel

3 reacties

De dienstregeling is dan aangepast door werkzaamheden bij Schiphol. Vanaf 10 dagen van te voren is de reisplanner helemaal aangepast.

Heb het inmiddels begrepen want heb er een paar telefoontjes aan gewaagd. Vanuit het Oosten van het land is Schiphol helemaal niet meer bereikbaar per trein dan moet je mininmaal 45 min extra reistijd erbij nemen om vanaf een bepaald station met de bus of tram naar Schiphol te gaan. Erg jammer dat er niet eens 1 trein per 30 min naar Schiphol rijd. Dank voor de reactie. 

Reputatie 6
Badge

ProRail werkt twee weken lang aan het spoor. Schiphol blijft wel bereikbaar. Tussen Sloterdijk en Schiphol rijden gewoon treinen, maar wel in een aangepaste dienstregeling. Vanuit Oost-Nederland moet er in Amersfoort overgestapt worden op een trein die via Amsterdam Centraal rijdt. Vanuit Noord-Nederland kan er nog wel rechtstreeks naar Schiphol gereisd worden, maar ook hier omgeleid via Amsterdam Centraal. Er is nu eenmaal beperkte ruimte op het resterende spoor, dus niet vanuit alle windrichtingen kunnen er evenveel treinen naar Schiphol rijden als normaal. Vanuit Enschede ben je normaalgesproken in 2 uur en 6 minuten op Schiphol. Op 20 november zal het 2 uur en 17 minuten duren.

Reageer