Complimenten NS

  • 27 March 2018
  • 33 reacties
  • 3062 Bekeken


Toon eerste bericht

33 reacties

Goedemorgen reizigermetparaplu. Welkom bij de NS Community.

Wat leuk om te lezen dat de hoofdconducteur zijn boodschap je heeft geraakt. Ik heb het compliment doorgezet, bedankt hiervoor.

Beste NS,

 

Ik wil graag een compliment uitdelen aan de conductrice of machinist van trein 1532 van vrijdag 19-04-2024. Amf v 10:26. Asd a 10:59.

 

Na een stop in het pittoreske Hilversum rijden we door naar het prachtige Amsterdam Centraal. 

En dan ook nog zo vrolijk. Het maakte gelijk mijn dag goed. Ik was spontaan verliefd. Helaas heb ik haar de trein niet zien verlaten in Amsterdam.

 

Groet,

Martijn 

Reputatie 6

Hey MvdM87. Welkom bij de NS Community! 

Ik heb je compliment doorgezet, bedankt dat je dit met ons deelt! 😀

Reputatie 1

Een groot compliment voor de conducteurs Jur en Ozlem op 21 maart 2024. Intercity Arnhem -Den Helder / Amsterdam -Vlissingen. Op station Arnhem kreeg ik op 21 maart bij een stress-situatie een paniek aanval (door PTSS klachten).Ik kreeg mezelf niet onder controle. Toen werd ik door 2 conducteurs (Jur en Ozlem) uitzonderlijk goed geholpen. Ze hebben mij gerust gesteld en mij de trein in begeleid met alle bagage. Tijdens de reis kwamen ze tussen hun werkzaamheden om beurten checken hoe het ging en of ik iets nodig had. Ook hebben ze mij geholpen met overstappen in Amsterdam op de IC naar Vlissingen (mijn bestemming was Haarlem).Zonder deze conducteurs was mijn reis en bezoek aan mijn dochter absoluut niet mogelijk geweest. Wilt u aub deze complimenten overbrengen aan Jur en Ozlem? Ook graag aan hun afdeling. Hartelijk dank! Wim.

Goedemiddag Wim G. en welkom bij de NS Community.

Fijn dat het mijn collega's je zo hebben geholpen. Weet je ook nog hoe laat je de trein hebt genomen? Dan kan ik het compliment wat gerichter doorzetten.

Reputatie 1

Dat was de IC van 11.32 van Arnhem naar Den Helder

Bedankt. Ik ga je compliment doorzetten!

Reputatie 1

Dat is fijn. Bedankt Rory !

Reageer