beantwoord

Gebruik Vouchercodes

  • 21 August 2023
  • 2 reacties
  • 70 Bekeken

Geachte klantenservice van de NS>,Bijgaand ziet u 2 couponcodes van de NS, uiteraard ben ik mij ervan bewust dat het bericht van 14 maart 2020 is geweest.

Door omstandigheden kan ik op 21 september eindelijk de couponcode ’s gebruiken.Hoe kan ik e.e.a. voor elkaar krijgen.Hopende op een mooi bericht en met vriendelijke groet,Muziek

: Opvolging naar aanleiding van uw contact met NS Klantenservice


Geachte mevrouw,De couponcodeMocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Kijk op www.ns.nl of stel uw vraag op de NS Community ( www.ns.nl/community). U kunt ook contact opnemen met NS Klantenservice ( www.ns.nl/klantenservice). We staan dag en nacht voor u klaar.
Datum:

14 maart 2020


Moderator edit: Persoonlijke gegevens verwijderd.
 

icon

Beste antwoord door MoDe 21 August 2023, 20:13

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Couponcodes zijn niet onbeperkt geldig maar meestal 1 jaar. Je kunt op de website van NS bij couponcode verzilveren kijken of deze nog geldig is. Ik verwacht echter niet dat je deze na ruim 3 jaar nog zou kunnen gebruiken.

Reputatie 6

Hey Muziek. Welkom bij de NS Community.

MoDe heeft gelijk, deze codes zijn meestal maar een jaar geldig. Je kunt nog een verzoek doen aan de klantenservice om vervangende codes aan te vragen, maar er is geen garantie dat dit mogelijk is. 

Reageer