beantwoord

interview schoolopdracht

  • 21 November 2022
  • 10 reacties
  • 277 Bekeken

Goedemiddag meneer/mevrouw van de NS zou ik aanstaande vrijdag een interview kunnen afnemen bij jullie?

 

Met vriendelijke groeten,

 

Joshua Kool

icon

Beste antwoord door Erryt NS 22 November 2022, 21:51

Bekijk origineel

10 reacties

Welkom op onze NS Community, Joshua Kool. Eh, dat ligt eraan of dat geregeld kan worden. Maar vooral waar het precies over gaat. Wie wil je graag interviewen en waarover?

Ik moest van school een paar vragen bedenken over een onderwerp en mijn vraag gaat over ,waarom er zoveel problemen zijn met treinen. Zoals waarom er veel overvolle treinen zijn. Ter informatie ik heb er ongeveer 11 vragen over.

 

Met vriendelijke groeten,

Joshua Kool

Je mag deze altijd hier online plaatsen. Er is veel personeel actief op deze community en wij (moderators) kunnen deze vragen vaak ook beantwoorden.

Zelf zou ik het graag willen doen maar van school moet ik echt bij het bedrijf langs gaan en dan moet ik ook nog een foto maken dat ik er echt ben geweest als bewijs, helaas.

Dat zal hem dan helaas niet worden omdat dat te kort dag is helaas. Ik hoop dat je nog een ander bedrijf kan benaderen die je wel kan helpen.

Kan het misschien dan op een andere dag?

Het ligt eraan waar het interview over gaat en met wie je het interview wilt doen. Dan is het zoeken naar de juiste persoon en of het wel mogelijk is. Hier gaat wel een flinke tijd overheen en dan is er ook een kans dat het niet mogelijk is.

Oké dank jullie wel ik ga wel even kijken hoe en wat ik ga doen.

Nogmaals dank jullie wel

Beste @Joshua Kool 

Vrijdag???? Als je de 11 vragen hier op de community kan plaatsen, dan is dat misschien wel je kortste route tot een bevredigend resultaat. Naast een aantal moderators zijn hier ook enkele (ex)NS-medewerkers actief. Ook zij zullen je vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden. Het is zelfs zo dat er ook vaste leden regelmatig vragen beantwoorden. Deze leden, waaronder zelfs enkele mastodonten, die veel ervaring hebben met het reilen en zeilen en reizen met de NS en zijn op bepaalde gebieden zelfs specialisten. Dus bij deze een tip.

  • Stel je vragen hier op het forum.
  • Geef aan het niveau van je opleiding aan.
  • Verwerk je antwoorden die je in dit topic hebt mogen ontvangen in een verslag.

Succes, wat vrijdag is wel heel kort dag!

 

 

   

Reputatie 7
Badge +3

Of wees een beetje creatief en kijk een op de nieuwspagina van NS. Bij de persberichten staan diverse contactmogelijkheden om met woordvoerders in contact te komen. 

En ik weet niet of je van school echt speciaal een interview met NS moet doen of dat het ook een ander bedrijf mag wezen. Er zullen genoeg andere bedrijven zijn waar je makkelijker binnen komt voor een interview dan NS. 

Reageer