beantwoord

OV chipkaart koppelen aan NS account

  • 28 juli 2019
  • 7 reacties
  • 356 Bekeken

Ik probeer een nieuwe OV chipkaart te koppelen aan mijn "Mijn NS" account. Echter na inloggen op mijn account zie ik nergens de link of knop om een OV kaart te koppelen. Hoe kan dit?

Tevens kan ik na inloggen mijn persoonlijke gegevens in mijn NS account niet inzien.
icon

Beste antwoord door Thom 28 juli 2019, 16:33

Er is momenteel een storing, en die zou van invloed kunnen zijn. Vanavond nog eens proberen, lijkt me het beste.
Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Er is momenteel een storing, en die zou van invloed kunnen zijn. Vanavond nog eens proberen, lijkt me het beste.
Ik heb hetzelfde probleem 23 dagen later ook een storing ik kan niet mij ov chipkaart invoegen bij de ns app steeds jrijg ik te zien probeer het later
Wat vervelend! Zou je de app eens willen verwijderen en opnieuw installeren?
Het lukt ook mij niet om de persoonlijke OV chipkaart gekocht bij ov-chipkaart in te voeren in mijn NS. Hierdoor is het blijkbaar ook niet mogelijk om een abonnement te bestellen. Ik had dus beter maar een NS OV chipkaart kunnen nemen, dan had ik nu niet zoveel problemen gehad.
Waar staat de menu keuze voor het invoeren van mijn OV kaart???
Dit zou geen verschil mogen maken, HanvSchie. Een OV-chipkaart gekocht via de OV-Chipkaart zou net zo goed moeten werken om abonnementen aan te schaffen en zou net zo goed gekoppeld moeten kunnen worden aan je Mijn NS account. Krijg je een specifieke foutmelding of iets dergelijks?
Nee, geen melding. Er is echter geen link in het keuze menu te vinden waarmee je uiteindelijk de mogelijkheid krijgt om je kaart te koppelen. Terwijl in de FAQ staat dat die er wel zou moeten zijn.
Badge +3
Voor het aanvragen van een abonnement heb je in principe geen Mijn NS account nodig, maar het is natuurlijk wel zo handig (met name bij Flex) als je het daarna kunt beheren.

Probeer het anders via ns.nl/abonnementen. Waarschijnlijk wordt er gevraagd of je al een Mijn NS account hebt (of wordt dat op basis van je e-mailadres gedetecteerd). Dus dan inloggen en als het goed is wordt je kaart/abonnement dan ook gekoppeld.

Reageer