beantwoord

beëindiging van mails

  • 2 June 2022
  • 6 reacties
  • 196 Bekeken

NS topic Community

ik wil zo spoedig mogelijk geen mails meer ontvangen van NS community .

Heb geen enkele interesse in topic abonnement mails .

groet Anniemat 

icon

Beste antwoord door Robert B 2 June 2022, 23:00

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Wij kunnen dat niet voor u regelen maar een moderator wel. Die huppelen hier om de paar uur binnen en zullen het waarschijnlijk wel met u afstemmen. Dan verdwijnt uw account in het geheel. Zie verder hieronder de bijdrage van @Robert B als u het account toch wilt houden.

Badge +3

Welkom, maar klik op je gebruikersnaam (rechtsboven in een browser) en zie Instellingen.

Of via https://community.ns.nl/settings/general en zet alle e-mail meldingen die je niet wilt gewoon uit.

Topic abonnementen betekent eigenlijk dat je een topic waarin je reageert (automatisch) toevoegt aan je Favorieten (Inschrijven ⭐️) en dat staat standaard aan inderdaad (heb het ook niet bedacht)!

Je kunt die topics ook ‘ontvolgen’ via https://community.ns.nl/favorite/overview en er op te klikken en dan ‘⭐️ Afmelden’ kiezen (voor dat topic).

Maar dat heb je dus met een andere account gedaan want bovenstaande is je eerste reactie als @Anniemat dus daar kan het niet aan liggen (vele ongewenste Community e-mails).

Een andere account/gebruikersnaam verwijderen kan een moderator, zoals @Thom zegt. Die lezen mee tot 22.00 dus geduld voor nu.

Beter zelfs, want de regels zeggen dat je niet onder meerdere namen actief mag zijn hier. 🤣

Badge +3

Zie ook (van jezelf)

als het met ‘nieuwsbrieven’ te maken heeft...

Reputatie 7
Badge +4

;-)

Reputatie 7
Badge +3

Topic abonnementen betekent eigenlijk dat je een topic waarin je reageert (automatisch) toevoegt aan je Favorieten (Inschrijven ⭐️) en dat staat standaard aan inderdaad (heb het ook niet bedacht)!

Je kunt ook handmatig inschrijven op topics zonder dat je er in reageert. En als je dan de e-mail setting voor topic abonnementen op Ja heb staan, ontvang je er dus e-mails van. Die setting dus op Nee zetten en/of niet inschrijven op topics als je hier geen e-mails van wilt. Verder, hoe minder mails je wilt hoe meer je op Nee moet zetten. Zelf heb ik alleen e-mailnotificaties voor @mentions en privéberichten aan staan. 

 

Hoi Anniemat en welkom bij de NS Community!

 

Kun je wat met deze informatie? Je kunt de e-mailnotificaties van de Community in de instellingen van je account uitzetten. Mocht je er niet helemaal uit komen, laat dat dan gerust weten. Dat mag eventueel ook in een privébericht.

Reageer