beantwoord

onduidelijke wijziging

  • 22 March 2024
  • 1 reactie
  • 41 Bekeken

we hebben zojuist de abonnementen van onze zonen Dex en Xiem Smit gewijzigd van trajectvrij naar weekendvrij maar we willen trajectvrij graag behouden samen met weekendvrij. of is dit nu het geval? de mannen moeten nl. maandag weer gewoon trajectvrij naar Zwolle

icon

Beste antwoord door Tochjo 22 March 2024, 14:15

Bekijk origineel

1 reactie

Badge +3

Als u een Traject Vrij-abonnement wijzigt naar een Weekend Vrij-abonnement, dan vervangt het Weekend Vrij-abonnement het Traject Vrij-abonnement. Bij een wijziging blijft het oude abonnement dus niet behouden.

U kunt het beste even rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice om de situatie uit te leggen en te bespreken wat de handigste optie nu is. Dat gaat het snelst telefonisch: de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer 030-751 51 55. U kunt er ook voor kiezen om met NS te chatten (druk op deze pagina op de knop Chat met NS) of een berichtje te sturen op X (voorheen Twitter) of Facebook.

Weekend Vrij en Traject Vrij kunnen in ieder geval niet op één OV-chipkaart gecombineerd worden. Als uw zonen beide abonnementen willen, dan moeten ze elk twee OV-chipkaarten gaan gebruiken, een voor elk abonnement.

Reageer